2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟ من مرحله اول غربالگری رو انجام دادم هم ازمایش خون هم سونوگرافی امروز بردم به دکتر نشون دادم گفتش جواباشون خوبه و واس دوهفته دیگه تقریبا برام ازمایش خون مرحله دوم و نوشت یعنی دوهفته دیگ ازمایش خون انجام بدم و بعد دو هفته دیگه سونو انومالی رو برام بنویسه کسی انجام داده هزینش چقدر شده؟ من از خود ازمایشگاه پرسیدم گفت یک میلیون و صد اما کسایی ک تو مطب بودن میگفتن ۳۰۰ وخورده ای شده برای شما چقدر شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به من اینطوری گفتن

ریسکت تو آزمایش چند بود ؟ 

من یک به هزار و سیصد بود بردم یه دکتر گفت ازمایش مرحله دو رو بده . دکتر خودم گفت اصلا نیاز نیست فقط سونو مرحله دوم کافیه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

من ازمایش غریبالگری اولم خوب بود ،به دکتر گفتم دومی رو نمیخوام بدم گفت احتیاج نیس اصلا ،یعنی اجبار نیس اوگه اولی خوبه ،منم بیرون پرسیدم گفتن یک و خورده ای ولی نمیرم ،اولی هم رفتم که دهن بیمارستان و ببندم برا تشکیل پرونده 

اما قیمتا متفاوته چند جا قیمت کن

امیدوارم هزینه هرچی شد جواب آزمایش خوب باشه و سلامت زایمان کنی همه اینا فدا سر نی نی تو دلت

فدات عزیزم بله کاملا درسته فقط چون اختلاف افتادع بود بین هزینه ازمایشگاه و چیزی ک خانوما میگفتن فکر کردم مشکل از ازمایشگاهیه ک من پیششون ازمایش انجام میدم

من چن ماه پیش آزمایشو ۹۵۰، سونو رو هم ۹۰۰ رفتم. البته هر دو جای خصوصی

بله منم غربالگری اول هم ازمایش هم سونوگرافی رو جای خصوصی رفته بودم واس مرحله دومشم میخوام برم همونجا فقط چون بین گفته های ازمایشگاه و خانوما تفاوت بودخواستم مطمئن شم

ریسکت تو آزمایش چند بود ؟  من یک به هزار و سیصد بود بردم یه دکتر گفت ازمایش مرحله دو رو بده . ...

به منم گف خوبه اما انجام بدی مرحله دوم و بهتره نمیدونم والا