2777
2789

وگفتم اینجا بگم دوستم متاهلع و بچه داره خب ولی باشوهرش اصلا اوکی نیستن ورابطه ندارنن به اجبار ازدواج کرده بوده وعاشق یکی دیگ بوده . که اونم یک سال ازش بزرگ بوده .الان دوستم پنج ساله ازدواج کرده خب . این آقا بعد پنج سال برگشته و فهمیده زندگی دوستم خوب نیست و مجرده میگ بیا بامن ازدواج کن میدونم توعاشقمی واینا منم عاشقتم 😐دستم حتی شوهرشونمیبینه یه حرف بزنه چ برسه رابطه واینچیزا . وازهمون اولم عاشق این پسره بوده ولی رابطع ای باهم نداشتن حتی چت یاتلفنی و لی جریان زندگیشو پسره فهمیده از طریق دوست مشترکمون کدمیضه دوست دختر رفیق این اقا به مظرتون چجوری راهنمایش کنم که خدایی نکرده سمت زنا وخیانت کشیدع نشه؟!

من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت الان مادره...اگه فقط خودش بود من میتونستم ب یقین بگم طلاق بگیره...هر چند اون آقا هم نیتش معلوم نیست...ممکنه ریاکار باشه...خیلی از خانوما رو دیدم و حتی آقایونی ک متاهلن گول میخورن طلاق میگیرن طرف هم سمتشان نمیاد...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

دختره اول گوشمالی اون دوست که رازشو برملا کرده بده 

بعد مرده رو سر جاش بشونه 

بعدم تکلیفشون با شوهرش مشخص کنه و شاید شوهرش هم نمیخوادش خیلی دوستانه طلاق بگیرن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی