2777
2789
عنوان

اضطراب و حملات پنیک

244 بازدید | 32 پست

دوستان یه مدته من دیگ واقعا دارم عذاب میکشم....ب ی چیز هزاران بار فکر میکنم...بعدش ایقد اضطراب وجودمو فرا میگیره ک فشارم میفته و دستام درد میگیرن

کسی هست اینجور باشه؟ 

من 

ولی تا حالا دکتر نرفتم 

داغون شدم دیگه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پانیک نیست که

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دلشوره هم از علائمش هست ؟ من امروز ميخاستم برم يه جايي  يه آن دلشوره گرفتم و سردم شد حالم ...

ن استرس داشتی پانیک خییییلی بده انگارداری میمیری لرزش دست وپا وفک سرررردی دست وپا تنگی نفس  کلافگی شدید دلت میخواد فرارکنی هرجاهستی 

اضطراب کاملا با پانیک فرق میکنه ..

پانیک خیلی بدتره علائمش عزیزم

معمولا به حمله شدید اضطرابی تو خواب که با حالت تهوع و بی حسی بدن .لکنت زبان ...پانیک میگن ...یه سری علائم دیگه هم داره که دیگه بسته به خود شخص هست .من خودم یه مدت پانیک داشتم یه مدت زیاد .الان خوب نشدم ولی خب با رعایت رژیم غذایی بهترم

الله❤
دوس دارم بمیرم (:

شما درد قفسه سینه و کتف چپم دارین؟؟ 

من بعضی وقتا تا توگردنم هم کشبده میشه 

تا عامل استزسم برطرف نشه فکر نکنم خوب بشم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗