2777
2789
عنوان

ف.ال

236 بازدید | 39 پست

خانما ب ف . ال قهوه اعتقاد دارید ؟ چقدر درسته ؟ من زیاد اعتقاد ندارم ب اصرار دوستم دیروز یکی گرفتم ی سری چیزا رو درست گفت اما خیلی حرفاش ذهنمو از دیروز درگیر کرده . ممکنه راست باشه یعنی ؟ اتفاقاتی ک در آینده گفت اتفاق بیفتن؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

کاش یکی ب من بگه قراره چی بشه زندگیم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ف.ا.ل قهوه بیشتر به چیزایی که تو ذهنته و فکر میکنی رو نشون میده

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
ف.ا.ل قهوه بیشتر به چیزایی که تو ذهنته و فکر میکنی رو نشون میده

اتفاقا راجب چیزی ک فکر میکردم اصلا نگفت تا خودم گفتم بگ

ی پیش بینی هایی راجب آینده کرد ک سخت نگرانم کرده نمی‌دونم باور کنم یا ن

من فا ل قهوه رو برای تفریح میگیرم خودم تو خونه 

جدی ؟ واقعا بلدی ؟ بعد راسته یعنی ؟

جدی ؟ واقعا بلدی ؟ بعد راسته یعنی ؟

مگه چی گفته ک نگرانی🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

من برا سرگرمی با پاسور فا ل میگیرم

نه خب خدا نیست طرف هر چی گفته باشه درست از اب در بیاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من اکثر فاال هارو بلدم. فا.ل قهوه درسته اما مهم اینه که کی بگیره چون باید شکل هارو تشخیص بدی و ذهنت ازاد باشه و..

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
مگه چی گفت نگرانی؟ببین گاهی اوقات اتفاق میوفته گاهی نه چون بستگی داره خودت تقدیرتو تغییر بدی گاهی او ...

گفت برای خودت ی جراحی میبینم و اینا ازون میترسم . بعدم من شوهرم بهم خیانت کرده . دوست دارم جدا شم . گفت تو فالت میبینم ک بازم بهت خیانت می‌کنه توام مچشو میگیری اما جدایی اصلا نمی‌بینم گفت جدا نمیشی .