2777
2789
عنوان

یعنی اخلاقه من بد

142 بازدید | 9 پست

شوهرم کارگره.چون ماشین خریده پرایدتاباهاش بره مسافرکشی.ماهی ده میلیون براماشین قسط میده جداازاین بازم قرض داریم اجاره خرجی.امامن امروزازش دلخورشدم وباهاش بحث کردم بهش گفتم بهم ۱۰۰تومن بده یه پرده تودیواردیدم دسته دوبگیرم اماگفت نه منم عصبی شدم که چرانمیدی.نبایدناراحت میشدم باهاش بحث میکردم البته بگماشوهرمم یخورده بداخلاق هست ومن ازاین حرصم میگیره.توخونه اصلابهم توجه نمیکنه من باهاش حرف میزنم اصلانگامم نمیکنه بخاطره همین ازش بدم میاد.رابطه جنسیم باهاش سردشده اون خیلی تورابطه جنسی گرمه اماکن چون بهم بی میلی می‌کنه رابطه جنسی باهاش سردم خوب ازش بدم اومده.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

باهاش حرف بزن، بگو شرایط مالی مون که خوب نیست، حداقل محبت و روی خوش داشته باش که دلمون شاد بشه و به زندگی گرم بشم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ماهانه ده میلیون قصد مگه پولی هم میمونه برای پرده

درسته نمی‌دونم همه دارن نو میخرن منم دلم خواست گفتم حداقل دسته دوبگیرم

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

نه بهت توجه میکنه، نه پول داره، بداخلاقه...

میشه بگی ملاکت از ازدواج با این آقا چی بوده؟

پوووف 

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
نه بهت توجه میکنه، نه پول داره، بداخلاقه... میشه بگی ملاکت از ازدواج با این آقا چی بوده؟ پوووف&nbs ...

قبلاخوب بودعاشقم بودنمیدونم کی باعث شدبدبشه خداازش نگذره

قبلاخوب بودعاشقم بودنمیدونم کی باعث شدبدبشه خداازش نگذره

چند وقته ازدواج کردی؟

اگه قبلا خوب بوده الان اینجوری شده قطعا بخاطر مشکلات مالیه

برو سر کار 

تمام

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم