2777
2789
عنوان

به نظرتون این بیبی چک هاله داره؟؟؟

145 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

سه روز ب موعدمه

دیروز ک‌بیبی چک گذاشتم بعد چن دقیقه هاله انداخت

اما از شدت فضولی امروز دوباره بیبی چک گذاشتم🥴

از همون اول یه هاله خیلی ضعیف ک تو عکس مشخص نیس داشت

حالا عکسشم الان میزارم

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶ روز دیگه موعدمه 

مثل تو دل تو دلم نیس 

دلم میخواد از الان بیبی چک بزنم

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
منم ۶ روز دیگه موعدمه  مثل تو دل تو دلم نیس  دلم میخواد از الان بیبی چک بزنم

نزن ک من پشیمونم زدم چون بدجوری بلاتکلیف میشی مخصوصا اگه یه هاله کمرنگ نشون بده فک کنم بدترین حالتشه دیگه☹️

خدایااا… گاهی نگاهی💔
نزن ک من پشیمونم زدم چون بدجوری بلاتکلیف میشی مخصوصا اگه یه هاله کمرنگ نشون بده فک کنم بدترین حالتشه ...

نه باز حاله جای امیدواری داره 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
نه باز حاله جای امیدواری داره 

چ فایده حاله ای ک خودت فقط ببینی اینجا ک بزاری بگن نه منفیه چ فایده داره بیشتر شک‌میندازه ب جونت

خدایااا… گاهی نگاهی💔
چ فایده حاله ای ک خودت فقط ببینی اینجا ک بزاری بگن نه منفیه چ فایده داره بیشتر شک‌میندازه ب جونت

عزیزم خب زود زدی 

اون هاله طبیعیه که انقد کمرنگ باشه که فقط خودت ببینی 

من دوستم بعد یک هفته تاخیر بیبی چکش منفی بود 

بعد ازمایش فهمید بارداره