2777
2789

در جواب خوبی بگم،مثلا شما بهتری یه مدت میگفتم البته از روی کنایه،پلیز تاپیک را ترک نکن بگو😐🥲

کاربری دست چند نفره

بگو دکتری؟

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون تو چطوری  بخوبیت‌ مرسی

اقا با کنایه خواست

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد

غریبه بگه خوبی ؟میگم خوبم شکر

چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیاد

اما گاهی بجای خوبی میگم

خوب بودی بهتر شدی ؟

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

[QUOTE=271954807]غریبه بگه خوبی ؟میگم خوبم شکر چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیاد اما گاهی بجای خوبی میگم خوب بودی بهتر ...[/QUOTEبعضی وقتا میگم چطوری یا نه؟طرف هنگ میکنه😁

کاربری دست چند نفره