2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تراپی و دکتر رو واسه چی گذاشتن ؟؟؟؟؟؟

من خودمم افسردگی شدید داشتم رفتم دکتر

الان خوبم 

برو پیش مشاور حالت خوب میشه

اگر اون تشخیص داد باید بری پیش روانپزشک قرص بخوری

که اونم یه مدته بعدش کمتر میخوری و اخرشم قطع میکنی

کلا این کارا روی حال ادم تاثیر داره

اهنگای غمگین گوش نکن، کلا اهنگاتو بزار کنار

اخبار گوش نده بیخیال اخبار شو

جاهایی که میدونی ناراحتت میکنه نرو

کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بده

اگر مذهب و اینارو قبول داری نماز خوندن و ارتباط گرفتن با خدا خیلی حال ادمو خوب میکنه

پیشنهاد میکنم بهت کتاب صوتی ان سوی مرگ و شنود رو هم گوش بدی

حتما با یه پزشک خوب مشثرت کن

ما پزشک نیستیم ممکنه بهت صدمه بزنیم و اینکه توی جلسات همسرت هم باشن عزیزم چون ممکنه باعثش همسرت باشه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
کلا این کارا روی حال ادم تاثیر داره اهنگای غمگین گوش نکن، کلا اهنگاتو بزار کنار اخبار گوش نده بیخی ...

عه راس میگی اهنگ غمگین در حد خودمو بکشم گوش میدم 😑😂اره نماز میخونم ولی الان یجوریم ناامیدم از همه چی نماز یومیه هم بزور میخونم 💔

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
حتما با یه پزشک خوب مشثرت کن ما پزشک نیستیم ممکنه بهت صدمه بزنیم و اینکه توی جلسات همسرت هم باشن عز ...

باعث صددرصدش همسرمه گلم 😂 ولی چه کنم نمیاد مشاوره اصن اون خودش جدا مشاور لازمه چند ماه پیش پدرش فوت کرد که بهش وابسته بود الانم اوضاع کارش خوب نیس اصن یه وضعی داریم 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...