2777
2789
عنوان

راهنمایی دانشگاه آزاد…

71 بازدید | 17 پست

سلام ببخشید من ی سوال داشتم بخوام رشته های بدون کنکور آزاد رو ثبت نام کنم مدارکم رو ببرم اون دانشگاه برام انجام میدن اگه تجربه دارین بگید ممنون 

اره زنگ بزن بپرس. شرایطش و پذیرشش بهت میگن زمان تبت نام کی هس

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید ثبت نام اولیه رو انجام بدی انجام دادی؟من رفته بودم مهلتش تا  اوایل دی ماه بود

نه تو سایت انتخاب رشته نکردم میخواستم ببینم همینطوری مدارک ببرم قبول میکنن چون چند نفر رفته بودن

نه تو سایت انتخاب رشته نکردم میخواستم ببینم همینطوری مدارک ببرم قبول میکنن چون چند نفر رفته بودن

اره تو دانشگاهی که واحد ثبت نام انجام میدن میتونی بری منم تو خود دانشگاه انجام دادم 

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️