2777
2789
عنوان

حفره ی خشک دندان عقل

5167 بازدید | 19 پست

سلام. 

دو شنبه شب دندون عقلمو کشیدم و بعدش فقط یه کم گازی که دکتر رو جای کشیدگی گذاشت؛خونی شد. 

از همون شب دردهای وحشتناکم شروع شده و فقط با آمپول و شیاف دیکلوفناک صد کنترل میشه( قابل تحمل میشه)، عکس کامل انداختم، چیزی داخلش نیست، عفونت هم نداره، آنتی بیوتیک هم میخورم. 

دردش میزنه به چشم و گوش و گلوم. 

کسی تجربه داره؟ 

چیکار باید بکنم؟ 

الآن یه هفته شده همش کارم آمپول و شیاف زدنه. 

چیزیم نمیشه بخورم. 

رفتم دکتر گفت نمیشه پانسمان کرد خیلی کم مونده که حفرش بسته بشه. 

گفتم بسته بشه دردش خوب میشه؟ گفت نه استخوان سازی فک برای تو دردناکه چون حفره ی خشک داری؟ 

هرچی میدونید بگید خواهش میکنم. ❤️❤️

ديگه تا مدتي درد هست

من ك تا مدتها بعدش نميتونستم دهنم باز كنم درد داشتم 

ي مدت خوب ميشد دوباره شروع ميشد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين مشكل منم هست

بعد كشيدن دندان عقلم جاش هنوز به صورت حفره باز مونده و استخوان فكم كمى ازش زده بيرون

رفتم دكتر دوباره عكس انداختم گفت تنها چاره اش اينه جراحى كنى بخيه بزنى اون قسمتو، تازه گف شايدم بسته نشه هيچوقت.

خيلى بده مواد غذايى داخلش گير ميكنه

ديگه تا مدتي درد هست من ك تا مدتها بعدش نميتونستم دهنم باز كنم درد داشتم  ي مدت خوب ميشد دوبا ...

خير سرش اگه دردش فقط تو ناحیه ی دندون بود بهتر بود میزنه به گوش و چشم و گلو 😖😖😖

من دندون غقلمو کشیدم شبا ی هفته شبا نخابیدم از درد گریه میکردم، ولی بعد ی هفته خوب شد کم کم

مال من امروز میشه یه هفته صبح نزدیک چهار شیاف زدم یه ساعت پیش باز زدم. 

دردش نمیفته طولانی مدت. 

دردت افتاده؟  من یه هفتس باور کن یه بشقاب غذام نخوردم 😭

بره من دوهفته طول کشید،حقم داری دردش خیلی بده، الان چطوری؟ 

تاپیک خاطره ی، چهار سال پیشو میخوندم تا رسیدم به خاطره گفتن تو، چقدر خندیدم 😀

رزمی کار 💪مربی و داور
بره من دوهفته طول کشید،حقم داری دردش خیلی بده، الان چطوری؟  تاپیک خاطره ی، چهار سال پیشو میخون ...

عههههه کدوم؟ بفرست برام. 

همش باید ژل مسکن بزنم و مسکن بخورم. 

قبل از تعطیلات آخر رفتم پانسمان اما پانسمانش دو روز نشده افتاد. 

عههههه کدوم؟ بفرست برام.  همش باید ژل مسکن بزنم و مسکن بخورم.  قبل از تعطیلات آخر رفتم پ ...

بازم دمت گرم پانسمانو نگه داشتی، من از مطب در اومدم  نیم ساعت بعدش انداختم دور از بس خونی بود. یه ذره دیگه تحمل بدبخت از ریشه در اومده معلومه دردش بده

تاپیک هایلی رو میخوندم، جوگیری و سوتی، تو اس ام اس اشتباه بجای رفتی تئاتر گفتی رفتی پتیاره 😄😄

رزمی کار 💪مربی و داور
بازم دمت گرم پانسمانو نگه داشتی، من از مطب در اومدم  نیم ساعت بعدش انداختم دور از بس خونی بود. ...

ببین من دندونمو کشیدم تمام مشکلم این بود که خون نیومد. 

چون خون نیومد لخته تشکیل نشد. چون لخته تشکیل نشد و گاز رو برداشتم دارم این بدبختی رو تحمل میکنم. دوشنبه کشیدم تا هفته ی بعدش چهار شنبه با آمپول و شیاف زندگی کردم چهارشنبه عصر رفتم پانسمان مسکن گذاشتم جمعه صبح پانسمانم افتاد. 

حفره ی دندونم خشکه. خوندی دربارش ؟دردش خیلی شديده 😖😖😖

بازم دمت گرم پانسمانو نگه داشتی، من از مطب در اومدم  نیم ساعت بعدش انداختم دور از بس خونی بود. ...

من اون یکی عقلمو چند سال پیش کشیدم خونریزی زیاد داشتم اما درد نه. 

ببین من دندونمو کشیدم تمام مشکلم این بود که خون نیومد.  چون خون نیومد لخته تشکیل نشد. چون لخته ...

نه خداییش اولین باره میشنوم، چون خودم تو یه روز همزمان دوتا عقلمو کشید که یکیش کیست داشت توش، خون شدید بود فکر کردم توام اینجوری شدی، ولی وای میفهم چی داری میکشی بخدا، واقعا درد دندون تا استخونم میزنه لامعصب ، عقل دردش به نظرم بیشتره، دهن ادم سرویس میشه از بس مسکن میخوری، بهتر نشدی حالا نسبت به دیروز؟ 

رزمی کار 💪مربی و داور