2777
2789

بچه ما قرار کابینت بزنیم اشپزخونمون ال شکل بد قرار بود جای فر و اینارو دربیاریم دیشب کابینت ساز  بگم چی شوهرمو منصرف کرد بنظرتون زشت نمیشه اشپزخونه بدون فرو ماکروفر جدا از اون ما الان فر نداریم حالا اومدو دوسال دیگ گرفتم کجا بزارم اصلا الان توسترمو کجا بزارم مغزم داره میترکه  لطفا راهنمایی کنین

بنظرم از الان جا همه چیو در بیار من اشتباه کردم اوایل ماشین ظرف شویی نداشتم جاشو کابینت گذاشتم الان میخوام بخرم جا ندارم براش!!!!

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم از الان جا همه چیو در بیار من اشتباه کردم اوایل ماشین ظرف شویی نداشتم جاشو کابینت گذاشتم الان ...

اره  دقیقا من خیلی گفتم منتهی کابینت ساز شوهرمو منصرف کرده از صبح هرچی میگم انگار ن انگار میگه فعلا ک نداریم 😓😓

اره  دقیقا من خیلی گفتم منتهی کابینت ساز شوهرمو منصرف کرده از صبح هرچی میگم انگار ن انگار میگه ...

به شوهرت بگو الان جاشو خالی بزاره میتونی یه دکوری یا ظرف خوشگل بجاش بزاری تا بعدا بخری ولی اگه جاشو کابینت کنه دیگه هیچ جوره نمیشه کاریش کرد!!

چه کابینت سازا فضول شدن جدیدن  

عزیزم  خب فعلا که نداری حالا بخری بعدا نهاینا دوتا چوب دیگه اضافه میکنن جا میدن توش

کل نظم اشپزخونه بهم میریزه همین الانشم طراحی مسخره ای انجام داده ک میدونم افتضاح میشه ولی مگ شوهرم اجازه مخالفت میده 

کل نظم اشپزخونه بهم میریزه همین الانشم طراحی مسخره ای انجام داده ک میدونم افتضاح میشه ولی مگ شوهرم ا ...

عزیزم تو این گرونی به همسرت فشار نیار شاید دستش خالیه درکش کن گلم حالا بعدها گرفتی میشه جاش داد تو دیوار خودتو اذیت نکن گلم 

عاشق صورتی💗🍓🦩🍇💒🏩
به شوهرت بگو الان جاشو خالی بزاره میتونی یه دکوری یا ظرف خوشگل بجاش بزاری تا بعدا بخری ولی اگه جاشو ...

هرچی گفتم تو اینستا ۱۰۰ تا عکس فرستادم ک همه فرو ماکرو داشتن و جاشونو گذاشته بودن فقط نگاه کرده هیچی نگفته زنگ زدم میگه من پرسو جو کردم این کابینت سازه کارش درسته والا بخدا😂😂 فک میکنم طلسمش کرده ی مردیک عقب موندس دیشب کابینت ساز پیش من ب شوهرم میگه حیف از ما واسا این زنا کار میکنیم میگ چرا زنتو میاری خودت بیا سفارش بده بره با همین حرفاش شوهرم و خامش کرده

عزیزم تو این گرونی به همسرت فشار نیار شاید دستش خالیه درکش کن گلم حالا بعدها گرفتی میشه جاش داد تو د ...

بخدا عزیزم درکش میکنم خودش رف کابینت ساز پیدا کرده ک نمونه کاراش افتضاحن گف ام دی اف بزنیم گفتم چشم طراحی خیلی داغون هیچی نگفتم فقط میگم دوروز دیگ ی پیتزا ی مرغ ی چی بخام بپزم چیکار کنم اخه جا واسه توسترم نزاشته یعنی توستر بزارم رو صفحه کابینت 

هرچی گفتم تو اینستا ۱۰۰ تا عکس فرستادم ک همه فرو ماکرو داشتن و جاشونو گذاشته بودن فقط نگاه کرده هیچی ...

خواهر فقط هرکاری میکنی کابینت خونتو دست این شخص نده!!!!

اگه طرز تفکرش اینقدر افتضاحه ببین پس کارش دیگه چیه!!!

خودتو نجات بده  

بخدا عزیزم درکش میکنم خودش رف کابینت ساز پیدا کرده ک نمونه کاراش افتضاحن گف ام دی اف بزنیم گفتم چشم ...

ار توستر و بزار رو صفحه نزد به کلید برق چه اشکالی داره سخت نگیر گلم 

عاشق صورتی💗🍓🦩🍇💒🏩
خواهر فقط هرکاری میکنی کابینت خونتو دست این شخص نده!!!! اگه طرز تفکرش اینقدر افتضاحه ببین پس کارش د ...

بخدا عزیزم خودم هیچ راضی نیستم شوهرم رفته ۱۲ تومن پول داده نصف پولشو تقریبا و قردادم امضا کرده .حیف عکس کاراش تو گوشی شوهرمه اسم هیچیو نمیدونه مثلا نمیدونه دستگیره مخفی چیه من بهش توضیح میدادم و خیلی چیزا دیگ میگم جا سیب زمینی پیاز دربیار میگ گرون بزار تو سطل تو کابینت کی میبینه 

ار توستر و بزار رو صفحه نزد به کلید برق چه اشکالی داره سخت نگیر گلم 

چمدونم خیلی سختی کشیدیم سرویس شدیم تا پولشو جور کردیم ی چیز معمولی میخایم بزنیم ولی میخواستم جم و جور باشه ک نمیشه