بچه ما قرار کابینت بزنیم اشپزخونمون ال شکل بد قرار بود جای فر و اینارو دربیاریم دیشب کابینت ساز بگم چی شوهرمو منصرف کرد بنظرتون زشت نمیشه اشپزخونه بدون فرو ماکروفر جدا از اون ما الان فر نداریم حالا اومدو دوسال دیگ گرفتم کجا بزارم اصلا الان توسترمو کجا بزارم مغزم داره میترکه لطفا راهنمایی کنین
به شوهرت بگو الان جاشو خالی بزاره میتونی یه دکوری یا ظرف خوشگل بجاش بزاری تا بعدا بخری ولی اگه جاشو ...
هرچی گفتم تو اینستا ۱۰۰ تا عکس فرستادم ک همه فرو ماکرو داشتن و جاشونو گذاشته بودن فقط نگاه کرده هیچی نگفته زنگ زدم میگه من پرسو جو کردم این کابینت سازه کارش درسته والا بخدا😂😂 فک میکنم طلسمش کرده ی مردیک عقب موندس دیشب کابینت ساز پیش من ب شوهرم میگه حیف از ما واسا این زنا کار میکنیم میگ چرا زنتو میاری خودت بیا سفارش بده بره با همین حرفاش شوهرم و خامش کرده
خواهر فقط هرکاری میکنی کابینت خونتو دست این شخص نده!!!! اگه طرز تفکرش اینقدر افتضاحه ببین پس کارش د ...
بخدا عزیزم خودم هیچ راضی نیستم شوهرم رفته ۱۲ تومن پول داده نصف پولشو تقریبا و قردادم امضا کرده .حیف عکس کاراش تو گوشی شوهرمه اسم هیچیو نمیدونه مثلا نمیدونه دستگیره مخفی چیه من بهش توضیح میدادم و خیلی چیزا دیگ میگم جا سیب زمینی پیاز دربیار میگ گرون بزار تو سطل تو کابینت کی میبینه