بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ان شاالله خیلی دلواپسم براش خودمم باردارم فکرش و که میکنم تو وضعیت او باشم داغون میشم
چه باحال باهم حامله این
جنسیت نی نی هاتون چیه🤭
چند هفته اختلاف دارین؟
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من پسره پنج هفته جلوترم برا اون هنوز معلوم نیست ان شاالله سالم باشه فقط
منو خواهرشوهرمم باهم حامله بودیم ولی اون نمیکفت حاملس
حتی تا روزی که بچش بدنیا نیومد جنسیتشو نگفت
انشالله سالم بغل بگیرینشون 😍
چون خانواده شوهرم پسر پرستن اون یه دختر یه پسر داره
این یکی دختر بود میترسید مسخرش کنن نگفت دختره یعنی روش نمیشد
منم برام مهم نبود
یبار مادرشوهرم به پدرشوهرم گفت فلانی ( دختر من) بگیر گفت چیزی که زیاده از این دخترا 😐
من چندبار طعنه زدم گفتم ماش نسل اینایی که پسر درستن منقرض بشه😂