2777
2789

من ۲۰ سالمه همش میرم تو اینستا

پیجای همسنامو میبینم که دانشجوی یه رشته خوب شدن یا مهاجرت کردن یا تو یه زمینه ای مث ورزش و هنر خیلی درجه یکن

من هنوز درگیر کنکورم

دارم روانی میشم اینستامو یه مدت دی اکتیو کردم تاثیری نداشت بازم تو ذهنم بودن و مقایسه میکردم

تیکر کنکوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسن خودتم دقیقا قبلا اینجوری بودم ولی خب از ی جایی به بعد خسته شدم از مقایسه کردن خودتو دوست داشته باش وقتی خودت خودتو دوست داشته باشی بقیه هم بهت احترام میزارن و دوست دارن من قبلا همش جلو بقیه عیب های خودمو میگفتم وای من فلانم من بیسارم و...خیلی خودمو تو تنهایی تحقیر میکردم ولی الان خیلی بهتر شدم توی ارایشگاه کار میکنم کسی بهم هرچی بگه جوابش میدم نمیزارم تحقیرم کنن الان بقیع هم یاد گرفتن چیزی بهم نمیگن مثلا میگن وای مریم حالا رشته انسانیه چی میخوای بخونی وای چرا تجربی نرفتی وای فلان الان کسی حرف نمیزنه 

نشد بشه .اون شازده اون مرد که ی روز بیاد با ی اسب قشنگ که ببرتم از این شهر سرد🙂 #شروینم

همه که نباید مثه هم باشن.

هر کی توی یه زمینه ای فعالیت میکنه مهم اینه که موفق بشی تو همون رشته . در ضمن هنوز سنی نداری فرصت زیاد داری که تو هر زمینه ای که دوس داری از ورزش و هنر فعالیت کنی و موفق بشی کافیه پشتکار داشته باشی و ب هدفت فکر کنی

چشم به راه...

درسته یکم سخته ولی کم کم عادت میکنی همش بگو من خودمو همین جوری که هستم قبول دارم واقع بین باش یعتی نه خیلی اعتماد به نفس کاذب نه بی اعتماد من خودم میگم من بدنمون با تمام خط های چاقی لاغری جای جوش روی صورتم رنگ پوستم هرچیزی که هستم میپذریم و قبولش دارم ❤️🤌

نشد بشه .اون شازده اون مرد که ی روز بیاد با ی اسب قشنگ که ببرتم از این شهر سرد🙂 #شروینم

خب اونها که نمیان از شکست هاشون پست بزارن. شما ببین چی داری همون رو بولد کن. مثلا دوستم دارو سازی خونده اما پیج اینستاش فقط نقاشی سیاه قلمه. کسی که اونو نمیشناسه خیال میکنه بیکاره که نقاشی میکشه.

یه لیست ۱۰۰ تایی از ویژگی های خوب ات و استعدادهات و فعالیت های مفید ات بنویس. میبینی چیزی کم نداره.

تازه اونا مسیر زندگیش و شرایط زندگیشون فرق میکنه. شاید اگه شرایط زندگیشون مثل تو بود شاید اصلا هه نمراتشون صفر میشد.

در ضمن کار رسانه امروزه مشغول کردن ادم به مقایسه های الکی و بی هدفه... مخصوصا اینستا. روی خودت حساب کن نه بیوگرافی و پروفایل و پست. اگه بخوای به پست حساب کنی پس الان مثلا محمدرضا گلزار از مادرت بهتره ایا؟!

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
منم همسن خودتم دقیقا قبلا اینجوری بودم ولی خب از ی جایی به بعد خسته شدم از مقایسه کردن خودتو دوست دا ...

من جلو بقیه چیزی نمیگم ولی کل روز ذهنم درگیر اینه که من عقبم

تیکر کنکوره
خب اونها که نمیان از شکست هاشون پست بزارن. شما ببین چی داری همون رو بولد کن. مثلا دوستم دارو سازی خو ...

واقعیتش اینه که من شرایطم بده ولی خیلیا از من بدتر بودن و به جاهای خوبی رسیدن

اینا بیشتر ازارم میده. حس کم کاری

تیکر کنکوره