2777
2789
عنوان

فيبروز ابرو

120 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ابروهاي خودم خوبه ولي نه خيلي پر و عالي به سرم زده فيبروز كنم چندتا تاپيك راجب فيبروز خوندم گفته بودن پشيمونم يا ابروهام ريخته يا غيرطبيعي شده چهرمون

الان دو دل شدم نميدونم انجام بدم يا نه

تهران هستم يه خانمي بهم گفت انجام ميدن ٧٠٠تومن سمت شرق هستن 

ميشه راهنمايي كنيد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

لایکم کنید منم بیام بخونم مرسی

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

من پیش بهترین فیبروزکار شهرمون رفتم 

هرکاری هم کنی رنگ فیبروز بعد سه یا چهار ماه دودی میشه و مشخص میشه همیشه مثل اول خوشگل نیست 

اگر ابروت خیلی نقص داره برو و فقط هم بین موهای ابروت بزنه که مشخص نباشه وگرنه فیبروز روی پوست طبیعی تابلو میشه در حدی که ایرادشو بگیره خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش بهترین فیبروزکار شهرمون رفتم  هرکاری هم کنی رنگ فیبروز بعد سه یا چهار ماه دودی میشه و م ...

يعني نوم بهتره ؟ابروهام خيلي ايراد نداره خيلي ميترسم خودم يزره مداد ميكشم ابروهام خيلي بد ديده ميشه 

نكته مهم اينكه فاصله ابرو با چشمام خيلي كمه 

منم میخوام انجام بدم اما نمیدونم کجا برم پیجش و میذاری گلم

گلم اصلا نميدونم اسمشون چيه ديروز ارايشگاه بودم گفتن اگه بخواي شمارش ميدن منم پيگير نشدم خيلي