2777
2789
عنوان

بهترین سونوگرافی در مشهد

897 بازدید | 14 پست

خانم های عزیز میخوام‌ برم‌سونوگرافی اولین بارمم هست 

شما نمیدونین‌ کجا بهتره برم؟؟؟؟؟

سونوگرافیی نمیشناسید که با بیمه ی سامان قرارداد داشته باشه؟؟؟؟

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هاشمی عطار کارش خوبه ولی از بیمش خبر ندارم

اره خیلی اسمشونو شنیدم نوبت دهیش چجوریه؟

حضوری یا تلفنی؟

از قبل باید وقت بگیریم؟

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
اره خیلی اسمشونو شنیدم نوبت دهیش چجوریه؟ حضوری یا تلفنی؟ از قبل باید وقت بگیریم؟

اولین نوبت دهیش سخته ولی یه بار که بری نوبت های بعدی راحت بهت وقت میده هم تلفنی و هم حضوری

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
باا بیمه قرار داد داره؟؟؟؟ نوبت دهیش چطورییه؟؟؟

شمارشو از ۱۱۸ بگیر برا بیمه بپرس،نوبت دهی هم از ۸صبح حضوری برو ،نوبت میده ،باید بشینی تا نوبتت بشه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
اولین نوبت دهیش سخته ولی یه بار که بری نوبت های بعدی راحت بهت وقت میده هم تلفنی و هم حضوری

ههرچی زنگ میزنم جواب نمیدن

نمیدونین چه روزا و چه ساعتایی هستن

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
ههرچی زنگ میزنم جواب نمیدن نمیدونین چه روزا و چه ساعتایی هستن

هر روز بعدازظهر ها هستن فک کنم البته به جز پنجشنبه ها

حالا شماره ای که روی کارتشون هست رو واست میفرستم

واسه بارداری میخوای دیگه؟

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
هر روز بعدازظهر ها هستن فک کنم البته به جز پنجشنبه ها حالا شماره ای که روی کارتشون هست رو واست میفر ...

ارره عزیزم خیلیی ممنونم 😘😘😘😘

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
شمارشو از ۱۱۸ بگیر برا بیمه بپرس،نوبت دهی هم از ۸صبح حضوری برو ،نوبت میده ،باید بشینی تا نوبتت بشه

مرسی عزیزم ❤️❤️

تو اینترنت بود شماره اش دیروز صب هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد حالا امروز عصر زنگ‌میزنم

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

خانم دکتر صفورا طاهر بین عارف و پرستار عالین  خیلی خوش برخورد و مهربون همه چی رو توضیح میده هر سوالی هم که پرسیدم جواب دادن هم جنسیت و میگن هم هزینه نمیگرین بابت جنسیت همراه هم راه میدن صدای قلب نی نی رو هم میزاره یک مانیتور خیلی بزرگ هم تو اتاق مخصوص بیمار داره که همه چیو میبینی هر روز بعد ظهر ها هستند پنج شنبه هم هستند