2777
2789

شاید باورنکنید یکی از آشناهمون به شوهرش شک کرده بود بعدازیک مدت دید به به چه خبره وقتی شوهره منکرشد حتی حرفایی پشت گوشی زده بود روهمه روریخت رودایره!!حالابگیدچطوری؟؟یه جی پس اس روگوشی شوهره وصل کرده بودونمیدونم چطوری تازه حرفاش هم شنود میکردپشت گوشی،بخدانمیدونم چطوری اماخیلی زیرک بود

بارکلا

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو به این میگی زیرکی؟ معلوم نیست کجای زندگی کم گذاشته بود که شوهرش جای دیگه دنبال محبت بوده بعدشم ک ...

زن کم بذاره مرد بره خیانت کنه...عجباااااا

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه

جزو گروه موساد بوده زنه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تو به این میگی زیرکی؟ معلوم نیست کجای زندگی کم گذاشته بود که شوهرش جای دیگه دنبال محبت بوده بعدشم ک ...

مرد بدذات و هیز و خائن اگه زن جونشم براش بزاره میره دنبال هوسش.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

مردا هیز شدند و تنوع طلب

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین