2777
2789
عه چه جالب عزیزم، با اون دوستت کجا آشنا شدی؟

پسرشو میآورد کانون زبان با پسرم همکلاس بود 

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
اخی عزیزم واقعا جای قشنگیه، مخصوصا فصل بهار،خب چرا رفتین مشهد میموندین پیش ما، دلم ميخواد از نزدیک ب ...

دوری از خانواده بیماری سرطان مامانم منو خیلی اذیت می کرد هیچ وقت پیششون نبودم

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرشو میآورد کانون زبان با پسرم همکلاس بود 

ده چشمه ایا قشنگن خیلی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
دوری از خانواده بیماری سرطان مامانم منو خیلی اذیت می کرد هیچ وقت پیششون نبودم

انشاءالله حالشون خوب بشه شفا بگیرن بحق امام رضا اگه رفتی حرم التماس دعا

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
انشاءالله حالشون خوب بشه شفا بگیرن بحق امام رضا اگه رفتی حرم التماس دعا

ممنون خدا رو شکر الان خوبه یک سینشون رو برداشتن و شیمی درمانی کردن الان خوبن ،هر موقع میرم حرم به نیت همه اونایی که التماس دعا گفتن دو رکعت نماز زیارت می خونم

ممنون خدا رو شکر الان خوبه یک سینشون رو برداشتن و شیمی درمانی کردن الان خوبن ،هر موقع میرم حرم به نی ...

خدارو شکر، خیلی لطف میکنی عزیزم، خیلی خوشحال شدم که باهات آشنا شدم عزیزم