2777
2789
عنوان

علائم کیست سینه چیه

457 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من حدودا۱۸اون ماه که باید پریود میشدم لکه بینی داشتم(معذرت می‌خوام خونابه)بعد ۳روز پاک شدم الآنم ترشح قهوه ای ازم رفت دیروزم یهو سردم شد یهو گرمم میشد و سینم به شدت درد ،سفت نمیشد فقط انگار شیر توش باشه بجوشه،دوستم می‌گفت احتمالا کیست سینه داری،نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ کدوم این علائم نداشتم

درد داشتم رفتم سونو گفتن کیست داری و شش ماه بعد بیا سونو مجدد

دوباره ک رفتم سونو گفتن کیست نیس یه توده اس!!

رفتم جراح پستان گفت هز شیش ماه سونو بده تا وقتی بزرگ نشه کاریش نداریم

بزرگ شه میفرستیم جراحی 😞

کلا زندگیم از این رو به اون رو شد

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
من هیچ کدوم این علائم نداشتم درد داشتم رفتم سونو گفتن کیست داری و شش ماه بعد بیا سونو مجدد دوباره ...

نگران نباش عزیزم انشاالله بزرگ نمیشه استرس از همه چی بدتره،هر۶ماه هی برو که کوتاهی نکرده باشی

نگران نباش عزیزم انشاالله بزرگ نمیشه استرس از همه چی بدتره،هر۶ماه هی برو که کوتاهی نکرده باشی

ممنونم ان شاالله 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

اینا علائم کیست سینه نیست بنظرم. دلیل هورمونی داره. با اینحال حتما و زودتر برو پیش متخصص که بفهمی مشکل چیه و زودتر درمان بشه. اگر فک میکنی لازمه پیش یه دکتر دیگه هم برو. من یه متخصص پستان خیلی خوب سراغ دارم. واقعا دکتر باتجربه و حاذقیه. دکتر فتانه ضیایی. میتونی نظر و تشخیص ایشونم بپرسی 

اینا علائم کیست سینه نیست بنظرم. دلیل هورمونی داره. با اینحال حتما و زودتر برو پیش متخصص که بفهمی مش ...

پریودی طولانی مدت مشکلش تنبلی تخمدان بود،اما سینه دردم کیست سینه داشتم دکتر قرص گل مغربی داد حالا خوبم