2777
2789
عنوان

با شوهرتون دوست بودید یا سنتی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 38 پست

دوست بودیم الآنم بعد ده سال یه روز مثل دوتاکفتر عاشق یه روز هم مثل موش و گربه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور شد اومد خاستگاری خیلی طولانی بوده

چهار سال قرار بود بیاد یا ی نفر میمرد یا ی اتفاقی میفتاد یبار تصادف کردیم یبار کرونا گرفتیم یبار خانوادم گفتن دیگ حق نداره بیاد صدبار قول داده یبار من با مامانش دعوام شد دیگه خلاصه هی قرار بود بشه هی نمیشه اخر اومد گرفتتم 

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀

کاش دوست بودیم بلکه میشناختمش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یک سال و نیم دوست ۸ سال و نیم ازدواج

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

دوست نبودیم. سنتی هم نبود... اون منو دید عاشقم شد بعدا که اومدن خاستگاری منم ازش خوشم اومد اما خانوادم به شدت مخالف.... البته بگم ما فامیل دور بودیم. خیلی سعی کرد باهام دوست شه اما اصلا قبول نکردم. سالی یه بار خاستگار میفرستاد. بالاخره سال هفتم قبول کردن خانوادم.