2777
2789
عنوان

بی بی چک

310 بازدید | 25 پست

سلام دوستان صبح بخیر.

به نظرتون این تا چ حد درسته؟پنج روز از موعدم گذشته.

اما الان سه روزه دل درد پریودی دارم (کم هم نیست)

بعد دیروز واژنم هم تیر میکشید دقیقا مثل وقت پریود.تنها چیزی ک من قبلا عیچ وقت نداشتم درد سینه بوده ک غز دیروز دارم

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...

صد درصد درسته 😍🌺مبارکا باشـــــــه

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد درصد درسته 😍🌺مبارکا باشـــــــه

راست میگی؟باور کن الان سه سال بیشتره منتظرم

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
این دیگه حتما مثبته  دلدرد هم طبیعیه یکی دوماه اول ممکنه لک بینی هم حتی داشته باشی که طبیعیه ا ...

ممکنه مثبت کاذب باشه؟

گوشی رو چرا بردی تو سرویس خو     همین اول کاری ی گوشی نذاره رو دستتون    

بخدا استرس گرفتم تازه حتی قبلش ی درصد امید داشتم الان دیگه اونم ندارم میترسم کاذب باشه

ممکنه مثبت کاذب باشه؟

نه عزیزم انشالله مثبته مبارکت باشه 

کاذب چرا دلیلی نداره خیلی واضحه

خداروشکر انتظارت تموم شد 

قدمش پر خیر باشه 

صبح برو آزمایش بده ببین چند وقته 

با آزمایش برو دکتر پرونده تشکیل بده

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔
مبارکه 🤩🤩🤩 دیگه  تو دو ران حاملگی از این علائم ها است

تورو خدا دعا کنید واقعا باردارباشم سه سال بیشتر منتظرم ،

نه عزیزم انشالله مثبته مبارکت باشه  کاذب چرا دلیلی نداره خیلی واضحه خداروشکر انتظارت تموم شد& ...

زود نیست الان آزمایش بدم؟