2777
2789
عنوان

مشکل من با عید

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 18 پست
امیدوارم یه اتفاق خوب و خوشایند براتون بیفته که عید هیچکسو نبینید و بخیر بگذره
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی طفلی دلم برای شوهرت بیشتر میسوزه خوب خیلی سخته و درد اوره ادم تو جونی دندوناشو از دست بده به نظرم بجای اینکه غصه بخوری و هی مدام اونم ناراحت کنی با هم برین بیرون حالا ماسک بزنه چه اشکال داره تازه دندونم بزاره باز یکم معلومه مصنوعی دیگه بخوان حرف بزنن میزنن دیگه شما بیشتر به شوهرت روحیه بده نه میدون به دوشمنات
سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
بمونید خونه.... خیلی ام کیف میده .. کلی فیلم میده ببینید با هم بازی کنید برید بیرون بگردید.. مسافرت کوتاه برید. . صبح تا شب.... والا.. چیه این عید دیدنیای مسخره
من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم