2777
2789

بچه‌ها شما چی کار کردین؟ اصلا انگار یه زخم عمیق تو قلبت ایجاد شده و جاش خوب نمیشه 💔

* خیلی هم سرم شلوغه‌ها، دارم چندتا هدف رو با هم پیش میبرم و حتی گاهی از فرصت کم استرس بهم وارد میشه.
* از طرفی همیشه احتراممو نگه میداشت و چون بدی ازش ندیدم نمیتونم ازش متنفر بشم 😞
فقط بزرگترین مشکلش بی‌توجهی زیاده، که اونم چندتا دلیل داره:
اول اینکه انقدر فعاله و سر خودش رو شلوغ میکنه و دائم این طرف و اون طرفه که حتی خانواده‌ش هم گاهی به زور بهش دسترسی پیدا میکنن و همیشه هم با پیام دادن مشکل داشت😑
دوم اینکه اصلا اهل دوستی و این ارتباطات نیست، از اوناییه که حتی با دخترای فامیل فقط در حد سلام و احوالپرسی صحبت میکنن. منم چون فامیل نزدیک بودم انقدر بهم رو داده بود و با هم راحت بودیم و شوخی میکردیم (تو دایرکت البته چون سالهاست همدیگه رو ندیدیم) و مطمئنم تا حالا با هیچ دختری انقدر صمیمی نشده بود که بخواد اون رو مفرد خطاب کنه و چندین بار بهم میگفت: راحت باش، خیلی خوبه چیزی میشه سریع میگی، نگفتنش بعدا خیلی بدتر میشه، بازم چیزی بود بگو و از این حرفا.
و سوم هم اینکه فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنه. 

اما من دلم پیشش گیر کرده، بعضی اخلاق‌ها و شخصیتش همونی بود که همیشه دوست داشتم 😔
برای منی که نمیتونم ازش متنفر بشم چه راهکاری دارید؟
ممنون میشم تجربه‌هاتون یا اطلاعاتتون رو بگید.🌹

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن باش بعد ازدواج میفهمب عشقی وجود نداره و همش خرافه هس

اگه احترام و محبت و آرامش وجود داشته باشه چرا که نه

منم تو حالت تو ام به خودم فعلا سخت نمیگیرم بهش فکر میکنم  به هر حال دلتنگی هم بخشی از زندگیه ...

آره خیلی سخته. انگار باید ماه ها یا حتی یه سال زجر بکشی تا دوران سوگ و ماتمت سپری بشه. اما جای زخمش همیشه میمونه به نظرم😭

آره خیلی سخته. انگار باید ماه ها یا حتی یه سال زجر بکشی تا دوران سوگ و ماتمت سپری بشه. اما جای زخمش ...

باهاش کنار بیا جای بعضی ادمها تو قلبمونه نه زندگیمون

تو رویایش را بباف اتفاقش  خود به خود می افتد 🌙💜☁
ي شب تا صب براش گریه کن و بعد بذارش کنار برا من ک جواب داده🍻🚬🩹

انقدر گریه کردم تو این چند ماه حتی گریه برای دل کندن. اصلا بهش فکر میکنم اشکم سرازیر میشه، حتی تحمل ندارم استوریاش رو ببینم، بلاکش کردم😔 اما نشده. فکر کنم من خیلی وضعم خرابه. بی راه شدم

انقدر گریه کردم تو این چند ماه حتی گریه برای دل کندن. اصلا بهش فکر میکنم اشکم سرازیر میشه، حتی تحمل ...

چندسالته؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
باهاش کنار بیا جای بعضی ادمها تو قلبمونه نه زندگیمون

چه دردناااک. 😭 از اون فقط درد و غمش به من رسید، انگار برای همیشه باید غمش رو به دوش بکشم💔

مرسی عزیزم 🌹

چندسالته؟

سنم کم نیست. ۲۸

اما تا حالا همچین حسی به کسی نداشتم، انگار فکر میکنم دیگه شخصی با این خصوصیات اخلاقی سر راهم قرار نمیگیره😔