2777
2789

من تو ی خونه مستجرم ک پنچ واحدهه و تمامه واحد ها فامیلی میشنن مثلا پدر و داداش و داماد تو ی ساختمون جمع هستن و من مستجرشون هستم 

این خونه ای من هوا کش ندارهه ن بالکن ن هود و ن هیچ چیز دیگه ای ک رطوبت هوایه خونه رو بگیرهه از مجبوری باید ی کوچولو پنچرم رو باز بزارم تا هوا خونه عوض بشه الان یک ماهه صاحب خونم همش سر غر میزنه ک چرا پنچرهه رو باز میزاری پول گاز زیاد میاد مصرفت بالاست استان های دیگ گاز ندارن و....... منم و شوهرمم میگیم چشم ولی گوش نمیدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این خونش خیلی قدیمی و خرابه هس فاضل آبش بو میدهه هر کاری میکنم تاثیر ندارهه 

آب گرم کنش هم خرابه گاز دیکسید کربن میدهه اگه پنچرهه باز نزارم گاز گرفته میشیم *(پارسال همین موقعه ها منو پسر یک سالم گاز گرفته شدیم و تا یک هفته بیمارستان بودیم )

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم ؟؟؟؟

همین اول بگم چقد فوضوله صاب خونت مگه پول گازتو اون میده؟ 

بله اشتراکی هس 

بیشعور برای پولش میسوزهه همش میگه همسایه ها ناراحت میشن منم رک گفتم ب همسایه ربطی ندارهه ی کوچولو پنجرم باز. باشه ب اونا چ ربطی دارهه برام قاطی کرد 

خب بگو بیاد ایناشو.درست کنه بعد اورد بده

چن سری بهش گفتیم قبول نمیکنه آب گرم کنش برای ۲۰ سال پیشه باید یکی دیگه بخرهه ک نمیخرهه میگه خودتو بخرید و درست کنید صد بار تعمیر کار بردم فایدهه ندارهه

بله اشتراکی هس  بیشعور برای پولش میسوزهه همش میگه همسایه ها ناراحت میشن منم رک گفتم ب همسایه ر ...

اوکی

بگو اون تایم گرمایش قط میکنم

بنظرم دهن به دهنش نزار زیاد که بعد اذیتتون کنه اینطور ک میگی همشونم فامیلن

اوکی بگو اون تایم گرمایش قط میکنم بنظرم دهن به دهنش نزار زیاد که بعد اذیتتون کنه اینطور ک میگی همش ...

عارعه صاحب خونم س تا پسراش بالا سر ما میشنن 

اونا هم همش زر مفت میزنن 

انقدر خستم ای کاش پول داشتم همین امشب میرفتم زور حرف میزنه

رک بهش بگین هود و هواکش نصب کن ما پنجره رو باز نکنیم. واقعا نمیشه اینجوری بالاخره هوای خونه باید عو ...

بنظرت حق ندارم ؟؟؟

همش پمپ رو خاموش میکنن تا منو پسرم حموم نمیرم اب مصرف نشه 

لباس شویی روشن میکنم پمپ رو میکشه میخوا بسوزهه