گفتم برا فردا ناهارم آماده باشه.قیمه گذاشتمو برنج.
من همیشه برنجو کته ای می پزم.
شعله ای که برنجم روش بود وسطای پخت خاموش شده و من بعده یه ربع یا ۲۰ دقه فهمیدم.
حالا یه تعدادیش نپخته یه تعدادیش خمیر در حد برنجا ژاپنی شده.
کلنم حالت لهی دارن .حالا منه احمقم چند قطره آبلیمو ریختم داخلشون که مثلا بیشتر له نشن .یه مزه خاصی گرفتن.
نگو آبلیمو میریختن که برنج سفید بشه.
خاداااا زرنگ شدنم بهم نیمده. 😭😭
تازه ظهرم ناهار نداشتم تخم مرغ داده بودم به بچه ها و شوهرم.
شوهرم بیچاره چقد منتظر بود که یه بشقاب بخوره.
اینام اینطوری شدن.به عمرم شاید یکی دوبار اینجور شده بود اونم اولا ازدواجم نه الانه ها.....
اَه 😭😭😭😭
بچه ها بنظرتون حالا چکارشون کنم؟؟؟
بریزم بیرون یانه؟؟؟
دلم میسوزه.