از این مشاوره های رایگان حقوقی گوگل کن ازشون کامل بپرس
اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون شنیدم این مدل سفته دادن ها چقدر بعدا باعث دردسر شده
اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
یعنی چی کی زنش خرج کرده !!! زنش چرا باید حقوق تو رو خرج کنه زنش پول اونو خرج کرده دیگه به تو مربوط ن ...
۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو میداد که زنش پولو برداشت کرده از کارتش با پررویی تمام میگه خانوم من هزینه داره خوب
ببین ادم نخاله ای باشه ؛ حداقل کاری که میتونه بکنه این که اگه بخوای بیای بیرون سفته رو بهت پس نمیده
ازت بیگاری میکشه چند ماه حقوقت و بالا میکشه نمیده تا نهایتا سفته هات و فقط پس بده
۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو م ...
هزینه خانمش و از جیب کارمندش میده😐
عجب جونوریه
۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو م ...
چقدر وقحیه .خرج زنتو من باید بدم مشنگ ، دو تومن اصلا پول نیست چقدر نفهمه محکم میگفتی تسویه کنید.راحت داشت بهت بده چقدر حقوقشم کمه .اصن اشتباهه همچین حقوق هایی رو قبول کردن اینجور آدمهای گدا باید همیشه لنگ آدم بمونن هیچکی نره سر کارشون
من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم