2821
2789

یعنی چی کی زنش خرج کرده !!! زنش چرا باید حقوق تو رو خرج کنه زنش پول اونو خرج کرده دیگه به تو مربوط نیست اون باید پولتو بده چه راحتم میگه زنم خرج کرد 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

سفته رو همینجور سفید امضا نکنی بدی به طرف 

سفته باید قید شه بابت چه چیزی داده شده 

از این مشاوره های رایگان حقوقی گوگل کن ازشون کامل بپرس

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفت نده اما این یارو میگه من ضمانت سفته میگیرم 

خب پس نده بی خیال این کار شو

چون شنیدم این مدل سفته دادن ها چقدر بعدا باعث دردسر شده 

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
یعنی چی کی زنش خرج کرده !!! زنش چرا باید حقوق تو رو خرج کنه زنش پول اونو خرج کرده دیگه به تو مربوط ن ...

۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو میداد که زنش پولو برداشت کرده از کارتش با پررویی تمام میگه خانوم من هزینه داره خوب

عوض شده

ببین ادم نخاله ای باشه ؛ حداقل کاری که میتونه بکنه این که اگه بخوای بیای بیرون  سفته رو بهت پس نمیده 

ازت بیگاری میکشه چند ماه حقوقت و بالا میکشه نمیده تا نهایتا سفته هات و فقط پس بده

سفته سر در نمیارم،ولی تا جایی که میدونم اول پرس و جو کن بعد برو انجامش بده ولی سفته سر در نیاری ازش ...

بابا خودم حسابدارم می‌دونم آخه مگه جنگه ۳۵۰ ملیون ولی میگه باید به شما اعتماد کنم. دیگه میگم بیا تحقیق خوب

عوض شده

۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو م ...

هزینه خانمش و از جیب کارمندش میده😐

عجب جونوریه

ببین ادم نخاله ای باشه ؛ حداقل کاری که میتونه بکنه این که اگه بخوای بیای بیرون  سفته رو بهت پس ...

خدا لعنتشون کنه اونکه دم عیدی حقوقمو نمیده میگه خانومم خرج کرده فکر دختر ۲۳ ساله پشت بنز میشینی نوش جون دیگه چرا حقوق منو  نمی‌دید بعد اینم که اینطوری اعصاب نمیذارن

عوض شده

۱۵۰ ملیون سود کرده من حسابدارم حقوق تمام کارمندان رو اول میده بجز من بعد سودو باید از روش حقوق منو م ...

چقدر وقحیه .خرج زنتو من باید بدم مشنگ ، دو تومن اصلا پول نیست چقدر نفهمه محکم میگفتی تسویه کنید.راحت داشت بهت بده چقدر حقوقشم کمه .اصن اشتباهه همچین حقوق هایی رو قبول کردن اینجور آدمهای گدا باید همیشه لنگ آدم بمونن هیچکی نره سر کارشون

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم