2777
2789

لباس کهنه هامو جمع کرده بودم بندازم بره  تازه ۲هفته بود خریده بودمشون قاطی اونا شد رفتم ۲تا کوچه اونورتر انداختم سطل آشغال هنگ کردم واسه شما هم اتفاق افتاده ؟؟؟خیلی ناراحت شدم

اره  تو کیف بود دخترم انداخت دور تا رفتیم سر کوچه برده بودن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

من از دانشگاه اومدم دیدم مامانم با شالم داره تلویزیونو پاک میکنه😂مامانم گفت نرم بود خوب پاک میکرد

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسری کارتون جارو برقی مونو انداخته بودم تو حیاط که وقتی ماشین میاد ببرم دم در بعد شوهرم ی نگا انداخته دیده لوازم جانبی جارو برقی توی کارتون هستن خلاصه شانس اوردم که ندادم ب ماشین شهرداری

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
شال نرم نگیر

😂😂😂فکر خوبیه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ازباجه پول نقد گرفته بودم..وسط بازار وحواس پرتی فک کردم رسید خرید باشه انداختم رفت خیلی ناراحت شدم..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
ازباجه پول نقد گرفته بودم..وسط بازار وحواس پرتی فک کردم رسید خرید باشه انداختم رفت خیلی ناراحت شدم..

گرفته بودم دستم پولو ک اون طرف بازار خوراکی بخرم..کارت خوان نداشتن

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop