2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و مجرب یه سوال

750 بازدید | 31 پست

سلام وقت همگی خوش

ببخشید میخواستم بپرسم اگر با آقایی که باهاشون ارتباط دارم(برای ازدواج و کاملا چار چوب دار ولی رسمی نیست )

طی این مدت رابطه هیچ وقت مسائل رو به سمتی سوق نداده که مثلا موذب بشم یا رفتار بدی 

حتی در حد حرف 

خیلی با محبت هستن اما تو حرفاشون هم زیاد بروز نمیدن 

راجب مسائلی که یکم ممکن بین هر دختر و پسری هم رد و بدل بشه هیچ صحبتی نکردن 

(الیته ما در دوره شناخت هستیم و ایشون بار ها به من گفتن که اصلا دوست ندارن با احساس دختر پاک بازی کنن و باید مراقب باشن  وگزنه محبت رو خیلی بلدن و این حرفا )

حالا جدای از اون مسائل محبت امیز نکنه ایشون کلا سرد باشن ؟؟؟

مثلا بعد ازدواج خدایی نکرده ؟؟!!

یا هنر نمایی هاشون برای بعد ازدواجه ؟😅

اخه بعضی وقتا فکر میکنم ایشون اصلا انگار غریزه نداره🤦🏼‍♀️

سو تفاهم نشه بخدا من از اخلاقیات و چارچوب های ایشون خوشم‌میاد اما برای آینده منو کمی نگران میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین پیش مشاور واز مشاور بخواه بدون اینکه بگه شما خواستی این جیزا رو ازش بپرسه

اتفاقا مسعله ی مهمیه و باید ازش مطمعن بشی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

شاید  برای اینکه تو معذب نشی چیزی نمیگه شاید منتظره خودت اجازشو بدی ..نمیدونم والا عزیزم اگه قصدتون جدیه بنظرم از الان کم کم راجب این چیزا هم صحبت کنید از هم با خبر بشید

منم دوران آشنایی مث یخچال های قطبی بودم😂😂

الان در حد بیابان کالاهاری😅😅

منم دوس نداشتم مسائلو احساسی کنیم.چون دوس داشتم کاااملا عاقلانه تصمیم بگیریم هردومون.

اما ی سوالایی هس اگ بپرسی خودت میتونی بفهمی اهل بروز دادن احساسات هست یانه

بستگی داره چقد صمیمی باشید...یا خیلی خیلی مودبه یا چون واسه ازدواج شما رو‌میخواد میترسه ناراحت شی .. ...

نه بابا…

حتی بعد ملاقاتی که داشتیم بهم گفت سعی کزدم همه جوره چارچوب هارو حفظ کنم چون فکر کردم حتما برات ارزشمنده 🤦🏼‍♀️

البته منم میخوام حفظ بشه 

ولی بالاخره یه گوشه ای چیزی که من بدونم اره🤦🏼‍♀️

منم دوران آشنایی مث یخچال های قطبی بودم😂😂 الان در حد بیابان کالاهاری😅😅 منم دوس نداشتم مسائلو ا ...

😂😂امیدوارم 

واقعا بعضی وقتا اگه جلوی منو نگیرن دوست دارم ازش بپرسم بابا نظرت چیه تو راجب اون حرفا و کارای زشت😂

ولی اصلا روم‌نمیشه و در خیالمم نمیگنجه 

اونم اصلا 😂خدا کنه از مرحله پرت نباشه که البته فکر نمیکنم پرت باشه😉😂😭

ببین خدایی خیلی مرده برو تاپیکایی ک همون برخورد اول راجبه......حرف میزننو بخون🤣🤣🤣

بخدا از اقا بودن و نجیب بودنش هر چی بگم کم‌گفتم ولی اخه اون چیزی که من میگم برا هوس بازی که نیست صرفا جهت این که از چیزی که میدونم بعد ها مهم ترین رکن روابط زناشوییه ،مطلع بشم 

اونم خیلی محترمانه و در حد حرف 

حتی یه شوخی خیلی کوچک و کوتاه ولی ایشون …..😑

😂😂امیدوارم  واقعا بعضی وقتا اگه جلوی منو نگیرن دوست دارم ازش بپرسم بابا نظرت چیه تو راجب اون ...

ببین ی مشاوره هم کمک میکنه...

البته من نرفتم خودم هرچی گفتن بهم🤣🤣🤣

مثلا همسر من اواسط دوران آشناییمون نظرمو مستقیم درباره.....پرسید من عصبانی شدم و گفتم الان وقتش نیی..

چون هنوز خیلی مسائل گنگ بینمون بود.

ولی دیگ آخراش خودم بهش گفتم هرچی ک لازمه بدونیدو الان بپرسید اونم طریع پرسید دوباره🤣🤣

ب نظر من شمام وقتی دیدی همه چی اوکیه مونده این قضیه بگو الان دیگ هیییچ مسئله ناگفته ای نباید بینمون باشه و آروم آروم وا بده ک بپرسه خودش.

میپرسه و سر بحث وا میش..

مطمئن باش

ولی بدجووور دلت میلرزه اون موقع

آماده باش☺️☺️☺️☺️

بخدا از اقا بودن و نجیب بودنش هر چی بگم کم‌گفتم ولی اخه اون چیزی که من میگم برا هوس بازی که نیست صرف ...

اگ شوخی کنه اتفاقا برمیخوره بهت.باید جدی و مستقیم و مودبانه بگ...

وگرنه حس بدی میگیری ازش

شوهر من اینطوری شرو کرد

طبع شما چیه؟؟🤣

ببین ی مشاوره هم کمک میکنه... البته من نرفتم خودم هرچی گفتن بهم🤣🤣🤣 مثلا همسر من اواسط دوران آشن ...

اها پس وقتی شناخت کامل تر شد و فهمیدیم همه چیز اوکیه خودم به شکل غیر مستقیم و کلی بپرسم …

البته من میترسم بگم که دیگه نباید حرفی بینمون بی پاسخ بمونه و این صحبتا 

بعد ایشون راجب مسائل خاور میانه و اقتصاد مملکت و طبیعت و شگفتی های زمین و….صحبت کنن😑😑😑😑😑