2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عریزم زیاد یردیش اونجا عادت کرده من دخترم اینجپر بود الان خداروشکر ترکش کرده مخصوصا اینکه ازتو ساختمون خانواده شوهراومدیم بیرون بیشتر پیش خودم موند واینکه بیشتر بهش محبت کردم دیگه کم کم خوب شد بزنم به تخته گوش شیطون کر چ

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

کاش دختر منم دو دقیقه ولم میکرد میرفت پیش بقیه یه نفس راحت بکشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

عزیزم بچه ب محبته بهش محبت کن باهاش بازی کن و تفریحات بیرون از خونشو زیاد کن و گاهی هم ببرش پیش خانواده خودت....اما در کل چ اشکالی داره میدونی چقد ب تو کمک میشه خیلیا خدا خدا میکنن که کمکی داشته باشن برای بچه داری ویا بچشون انقد تو خونه مونده ک گوشه گیر و منزوی شده و از این ناراحتن

خب نباید بزاری بره پیش اونا 

در طول روز نیم ساعت 

بچه خواهر منم همینطور بود تا گریه میکرد فقط مادرشوهرش میتونست ارومش کنه یعنی تو بغل اون اروم میشد 

خداراشکر از اون خونه رفتن 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
کاش دختر منم دو دقیقه ولم میکرد میرفت پیش بقیه یه نفس راحت بکشم

دقیقا تو منی ،حتی وقتی دارم سفره میچینم تمبونمو ول نمیکنه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵