2777
2789

من خودم تو دوران نامزدیم سوار تاکسی شدیم شوهرم عادت داشت تو‌ماشین دست میکرد دور گردنم و با اون دست دیگش دستمو میگرفتو میبوسید و حرف میزدیم 😀

یبار سوار تاکسی شدیم رانندس  یه ادم مسن بود خواهرمم باهامون بود  بهش گفتم خیلی سرم درد میکنه یهو سرمو بوسید راننده دوتا پارو گذاشت رو ترمز گفت خاک برسرتون عقده ایا برید پایین شما دنبارو به گند کشیدید 😶😐

وای خواهرم رنگش پریده بود میگفت مگه چیکار کردید فک کردم دستش یجای دیگت بوده  😂😂

هنوزم یادش میفتم جلو اون همه ادم انداختمون پایین ابرومونم برد مردم چ فکری میکردن 🤦🏻‍♀️

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

😂😂😂پوکیدم

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای من 😂

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من انقدر خوشم میاد زن ومردا دست همو میگیرم از مجردی دوست داشتم اولین بار که رفتیم بیرون دستشو گذاشت تو جیب کتش🤕چقدر ناراحت شدم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
من انقدر خوشم میاد زن ومردا دست همو میگیرم از مجردی دوست داشتم اولین بار که رفتیم بیرون دستشو گذاشت ...

اخی عزیزم 😁

من تا یک ماه قهر بودم دیگه دسشو دور گردنم نمینداخت😁

چه تو نختونم بوده تا یه چیزی دید سریع عکس العمل نشون بده

منم یه بار نامزد بودیم با همسرم، میرفتیم دنبال آتلیه

تو ماشین داشتیم بحث میکردیم کدوم آتلیه رو انتخاب کنیم

رسیدیم در خونه ی مامانم دیگه پیاده نشدیم گفتیم به نتیجه برسیم

خیلی جدی داشتیم حرف میزدیم، حتی دست همو هم نگرفته بودیم

یهو دیدیم پلیس اومد زد به شیشه ماشین

گفت چیکار دارین میکنین؟؟؟

گفتیم چیکار میکنیم حرف میزنیم

گفت همسایه ها  شکایت کردن

دیدیم همسایه پایینی مامانم اینا اومد گفت آره محله رو همینا به گند کشیدین😑 (منو نمیشناخت تازه اومده بود تو ساختمونمون فضول خانم)

فکر کرد از این دختر پسرای دانشجوییم که هر روز میان تو ماشین زیر پنجره ی اینا...

حالا بماند چقدر جلو بابام خجالت کشیدیممم فکر میکرد چیکارررر کردیم که پلیس اومده

کاش لااقل دست همو گرفته بودیم

مراسم دعا داشتیم خونه بابام براشب شام میدادیم ،همه خواهرو برادرا،دومادا عروسا مشغول کاری بودن من شیلنگ آبو ازدست خواهر زادم میکشیدم که بزارمن حیاط وبشورم واونم میگفت نه خاله توکمر دردی برو همین جور درگیر بودیم به دفعه گ.و.ز.ی.د.م ،خودم زدم زیر خنده وخواهر زادم ،وبابام که پشت سرمون وایستاده بود دامادمون گفت چی شد بابام گفت هیچی من بودم ....بیچاره بابام قربونش برم

چه تو نختونم بوده تا یه چیزی دید سریع عکس العمل نشون بده منم یه بار نامزد بودیم با همسرم، میرفتیم د ...

➖🤦🏻‍♀️ابرو ادمو‌میبرن بی دلیل 

مراسم دعا داشتیم خونه بابام براشب شام میدادیم ،همه خواهرو برادرا،دومادا عروسا مشغول کاری بودن من شیل ...

😂😂😂🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤣ای وای چ حال بدی