2777
2789

سلام این روال زمانبر رو برامون توصیح کوچولو بدین

بچه تا شیر نخوره نمیخوابه طی شب هم زیاد پامیشه

توی روز به زور و بلا از شیر دور نگه میدارم ولی شب رو موندم واقعن 

مشابه بوده بعد موفق شده باشه چطور

فکر کنم اغلب بچه ها همینن

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

وای ک شبا اصلا نمیشه

من شیرم خیلی کم شده بچم شیشه هم قبول نمیکنه

چند شب خواستم شیر شبو قطع کنم اصلا واینمیسه

۱۴ ماهشه شبی ۴_۵بار بیدار میشه شیر میخواد

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهترین پروسه همینه که میگم فقط یه کم طولانیه منم همینطوری گرفتم اگه سه وعده میخوره مثلا وعده ی وسطشو حذف کن بیدار شد بذار رو پات تکون بده اروم اروم تا وعده بعد . سه چهار شب همینطور برو بعد وعده ی اول در نهایت وعده ی اخر. 

عزیزم بهترین پروسه همینه که میگم فقط یه کم طولانیه منم همینطوری گرفتم اگه سه وعده میخوره مثلا وعده ی ...

روی پا اصلا وانمیسته

فقط باید بغل کنم راه ببرم

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
دختر من شانزده ماهش کلا شیرو قطع کردم فقط شبا یه شیشه بهش میدم بخوابه اونم الان زوده بگیرم ازش 

عزیزم دخترمنم شونزده ماهشه زیاد کلمه نمیگه 

بابا ماما گه گه

ی وقتایی بده آبه چایی گفت دیگه نمیگه 

دخترشان حرف میزنه

خودم را دوست دارم💚چون من معجزه خدا هستم💙
روی پا اصلا وانمیسته فقط باید بغل کنم راه ببرم

هر کاری که ارومش میکنه انجام بده . پسر من رو پا اروم بود. پیش پیش میکردم میخوابید چند شبی بیخواب میشی ولی بچت در ارامش از شیر جدا میشه شکر خدا من پستونک هم ترک دادم اصلا متوجه نشد خودمو اماده میکردم واسه شب بیداری

عزیزم دخترمنم شونزده ماهشه زیاد کلمه نمیگه  بابا ماما گه گه ی وقتایی بده آبه چایی گفت دیگه نم ...

عزیزم منم نگران بودم و تاپیک زدم دختر من مامان ،بابا،نه،ها،دد،هاپو ،اب ،همین ها رو بلدهدظاهرا کافیه 

عزیزم منم نگران بودم و تاپیک زدم دختر من مامان ،بابا،نه،ها،دد،هاپو ،اب ،همین ها رو بلدهدظاهرا کافیه& ...

خیلی دوست دارم حرف بزنه مشکلم اینه زود فراموش میکنه دیگه تکرار نمیکنه

خودم را دوست دارم💚چون من معجزه خدا هستم💙
خیلی دوست دارم حرف بزنه مشکلم اینه زود فراموش میکنه دیگه تکرار نمیکنه

دختر منم همینه البته منو دخترم تنهایی زندگی میکنیم باباش اکثرا نیست و بچه ای که تو شلوغی باشه خیلی زودتر به حرف میاد