2777
2789
عنوان

خشکی عضلات بعد جراحی

626 بازدید | 10 پست

سلامممم شبتون بخیر . دوستان مادر من الان ۳ ماه تصادف کرده و ۱ ماه و خورده دست و پاش آتل بوده بعد باز کردن آتل اعضای بدنی که داخل آتل بوده خشک شده دکتر فیزیوتراپی براش نوشته ولی انقد خشک شده که دادش هوا میره و هر سری گریه میکنه دیگه بخاطر دردی که داره میترسه بره  شما راهکاری برای اینکه تو خونه عضلاتش باز بشه یا دردش و کمتر کنه دارین؟؟ممنون میشم‌کمکم‌کنین واقعا موندم چی کنم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی منم خیلی درد داشتم از جلسه ۷ خیلی بهتر شدم

باز م یه دوره ۱۰ جلسه دکتر نوشت

از خود کسی که مسئول فیزیوتراپیه بپرسید

با روغن سیاه دونه م اروم ماساژش بدید

کاری نمیشه کرد همینجوری باید کم کم راه بیفته 

چون تو اتل بوده خشک شده ولی خوب میشه کم کم

باید کیف آب گرم بذاره بعد کم کم زانو و آرنجش رو خم کنه گرچه درد داره ولی باید انجام بدن ، یروزه ...

حتما براش انجام میدم تو فیزیو میبینی آرنج و دستش خم میشه با تمرینات ولی میاد خونه نمیدونم چرا خشک میشه باز 

ببخشید شما کجاتون خش شده بود و چقدر زمان برد که خوب شدین کامل

من زانومو عمل کردم

نمیتونستم راه برم ولی بعد جلسه ۷ تونستم

دکتر گفت راه نری خشک میشه عضلاتت

درد داشتم و ضعف ولی اجبارا عصارم گذاشتم کنار

اهان ممنونم از راهنماییت

عزیزم مادراون خوب شد؟چقد طول کشید تورو خدا جوابمو بدین 

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون