2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن در 15 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 20 پست
الان شبها پانمیشه اصلا؟منم دخترم پانزده ماهشه شیرخشکیه دلم میخاد ازشیر بگیرمش ولی خیلی وابسته اس به ...

شیشه رو چی کار داری بزار بخوره 

من شب تا 8 صبح 5 یا 6 بار شیر می دادم

دیگه ساعت به 10 می رسید مغز سرم می سوخت شیر هم نداشتم اونم می زاشت به گریه دیگه اگر خوابمم میومد نمی زاشت بخوابم

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه هفته پیش اینا گرفتم ۱۵ ماهشه

سلام عزیز میدونم تقریبا دوسال گذشته خواستم ببینم توی اون سن از شیر گرفتیش الان رشد بچه خوبه؟چون منم دو دلم از شیر بگیرمش یا نه خودم بشدت ضعیف شدم وشیر انچنانی ندارم

سلام عزیز میدونم تقریبا دوسال گذشته خواستم ببینم توی اون سن از شیر گرفتیش الان رشد بچه خوبه؟چون منم ...

سلام

خوبی عزیزم؟

بله خداروشکر خوبه

ولی حتما بعد از شیر گرفتن خیلی حواست به تغذیه و شیر (پاکتی یا خشک) خوردنش باشه که نرمی استخوان نگیره خدایی نکرده

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين