2777
2789
عنوان

بچه دوم

177 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من بعد از 6سال خدا یه گل پسر بهم داد که الان 4سالشه.خیلی دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم الان نزدیک یک سال هست برای دومی اقدام کردم متاسفانه حامله نشدم .حالا به شوهرم میگم بریم دکتر میگه ولش کن اگه شد که هیچی نشد یه دونه داریم.میترسم چند سال دگه که سنم رفت بالا پشیمون بشم چرا یکی دگه نیاوردم کسی هست برای بچه دوم بره دکتر

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم .بچه اولتون چند سال داره

ممنون عزیزم کلاس اوله.. وقتی دخترم سه سالش بود یه سقط کردم الان خدا را شکر خدا برام نگه داشت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

💠 ویزیت استاد ستاری

📱شماره و آیدی نوبت‌دهی و ثبت سفارش در ایتا:

📲 09036554706    @nobat1

💠ویزیت حضوری 👇

"مشهد"

فقط با وقت قبلی ایدی نوبت دهی حضوری :

@Nobatdehi_drsattari

‼️توجه داشته باشید به علت اینکه حجم پیامها بالاست ، برای هر موضوعی فقط به ادمین مربوطه پیام بدهید و پیام دادن اشتباه به ادمین غیرمرتبط باعث اتلاف وقت و اختلال در کار خواهد شد.

⚠️ باتوجه به اینکه نوبت دهی برای ویزیت تلفنی و حضوری زمان بر هست ، توجه داشته باشید که اگر امکان انتظار برای تعیین نوبت را ندارید یا بیماری دارید که نیاز به درمان فوری دارید از طریق اطباء دیگر اقدام نمایید

💠 ویزیت استاد ستاری 📱شماره و آیدی نوبت‌دهی و ثبت سفارش در ایتا: 📲 09036554706    @ ...

اینو تو ایتا دیدم واینکه میگه ناباروریهای چن ساله رو درمان میکنه تماس تلفنی هم داره ببین شاید خدا خواستو به خواستتون رسیدید