عزیزم قرآنو به هر نیتی که دلت می خواد باز کن خیلیییی راست در میاد
مثلا شاه عباس صفوی که می خواست پای پیاده بره مشهد اطرافیانش بهش گفتن با اسبی چیزی برو پیاده نرو گفت میرم قرآن باز می کنم ببین چی میاد اومدو گفت کارمو سخت تر کردین 😊 الان باید پای پیاده برم چون برام اوند موسی کفشهایت را دربیاورو بیا فک کنم سوره طه باشه داداشم هم خیلی سال پیش کارشو عوض کرده بود و خیلی ناراحت بود که اومده تو یه شهر بزرگ داره کار می کنه خیلی شهرستان خودمونو دوست داشت و می خواست اونجا بمونه اما نشد براش وقتی قرآن باز کرد براش اونجاش اومد که خدا به پبامبر موقع هجرت از مکه به مدینه گفته بود نگران نباش دوباره به شهر خودت بر می گردی اونم با شوکت و جلال و چند سال بعد همینم شد براش و با مال و منال و خلاصه شوکت تونست دوباره برگرده و خیلی خوشحال بود و اونم براش امیدی بود از طرف خدا
خیلی از این قضایا برا خودم و اطرافیانم پیش اومده و باید بتونی منظورشم متوجه بشی البته چون قرآن کتاب هدایته من هر روز بتونم به این نیت باز می کنم نه نیات دیگه و چند ساله کخ دارم خودسازی می کنم و خیلی رعایت تقوا رو می کنم و هر چی برام بیاد اولش معنی اون صفحه رو می خونم و بعد اگه بازم متوجه نشدم میرم سراغ تفسیرش تا بالاخره میفهمم امروز اشکال کارم کجا بوده و کجا احتیاج به اصلاح دارم خیلی راست در میاد و کمک کننده هست عین استادهس برا آدم
و تازگیام متوجه شدم حتی خواص سوره ای که برام میاد هم راه حل مشکل اون روزمه که بهش فکر کرده بودم و حتی خدا اینجام به فکرم بوده 😍😍 چون خدا خودش تو قرآن گفته برای تقوا پیشگان گشایش می کنه و واقعا هم همین طوره و همه حا دست خدا رو میبینم تو زندگیم دل همه بنده هاش دست خودشه و به دلشون میندازه که فلان خیرو بهت برسونن و اگر هم گناهی کرده باشم شرشون رو بهم میرسونه که البته همونم آدم میتونه با کار خیر و صدقات و اذکار و قرآن و دعا و ...از قبل پاکشون کنه و آدم گرفتار بلا نشه و بتونه خشم خدا رو با کارای خوب خاموش کنه و رضایتشو به دست بیاره خدا در مرحله ی آخر قشنگ خودش به دل آدم میندازه که فلان کار خیرو آدم بکنه و من به همه هم میگم همون کار خیری که به دلتون میفته رو بکنید چون دل خیلی درسته و اون کار در نهایت به نفع آدم میشه و بلا رو از آدم دفع می کنه
قرآن خیلی خواص داره که من از قبل ازش غافل بودم و همین اتفاق باعث شد بفهمم که چه قدر راسته و حتی بفهمم قرآن علاوه بر معنی ورد و معجزه هست واقعا
شاید شمام باز کنی خواصش برات درست در بیاد معنی که حتمی هست🌺🌺
البته خواص سوره رو تو چند تا سایت بخون چون کامل نیستن
تو این چند وقت خیلی چیزا یاد گرفتم و چند تاشو بهت میگم
مثلا برای رفع اختلاف بین زن و شوهر پنج بار سوره جمعه بخونی خوبه
یا سوره نسا رو یه بار بخونی
یا سوره یوسف که دستورالعمل داره و باید تو نت بخونیش
برای بچه دار شدن سوره رعد و آل عمران
برای شفا گرفتن از همه بیماری ها سوره شعرا
برای درمان آسم آیه ی یازده سوره ی فرقان
برای درمان یبوست سوره دخان
برای خلع قدرت از حاکم و قاضی بد سوره ص
و ....