2777
2789

یه خانومه تو روستامون هست که پسرش معتاده خونش روبروی مغازه مامانمه  و مامانم هم تنها زندگی می کنه و بابام دوماهه فوت کردش

اما الان پسره همش داره کتکش میزنه و اذیتش می کنه 😭😭 میزنتش تا بمیره و اموالش براش بمونه و اونا رو هم بده مواد و ....

بعد از ظهری از دیوار اومده بوده بالا و چسبیده بوده به علمک گاز و پریده بوده از دیوار پایین و حتی پاشم شکسته بود😭😭  به مامانم پناه آورده و کلی گریه کرده براش و از مامانم خواسته که ببرش پیش خودش و ازش نگه داری کنه و جاش بده اما مامانم از ترس داداشم و عموهام فقط تو مغازه بهش رسیده بود و ترسیده بود بیارتش خونش آخه باز میره در خونه و میارتش و میزنتش و .....😭😭

چند وقت پیش یه مرده تو روستامون تو جاده پیداش کرده بود زخمی و خونین و... و آورده بود خونه نگهش داشته بود اما بعد از مدتی زنش که وسواسی بوده عذرشو خواسته بود یه نفر آدم خیر دیگه برده بودش خونش و اون ازش یه مدتی نگه داری کرده بود و حتی بهزیستی هم برده بودنش اما باز پسره اومده بود مادره رو تحویل گرفته بود و برده بود خونه

خلاصه الان خونه خودشه پیش پسرش اما خیلی خیلی میزنتش و اذیتش می کنه😭😭

به مامانم التماس کرده بود که راش بده و ببرتش تا اینکه باز پسره اومده بود در مغازه دنبالش و برده بودش خونه 

به مامانم التماس کرده بود که تو رو خدا بذار من تو مغازه شب تا صبح بمونم و خونه نرم و گفته بود اگه منو ببره خونه منو می کشه 😭😭

شبی با مامانم تلفنی صحبت کردم و اینا رو بهم گفت و بهش گفتم باید یواشکی میارودیش خونه خودت و جمعش می کردی و فقط و فقط باید به خاطر خدا این کارو می کردی و از بنده هاش نمی ترسیدی شاید فردا براش کاری کنه اما الان خیلی ناراحتشم و نگرانم پسره بلایی سرش بیاره حالا دیگه پاشم شکسته 😭😭

ازتون می خوام با دلای پاکتون براش دعا کنید و براش سیل صلوات راه بندارین تا امشب خدا کمکش کنه 

ان شا الله که پسره همین امشب بمیره و مادره راحت بشه از دستش 😭😭

برای مرگ که دعا نمیکنم ولی انشالله گشایش در کارشون بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

قلبم.../

خدا کمکش کنع

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب پسرع را به پلیس تحویل بدین ازش شکایت کنه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

❤ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤

وای جقدر ناراحت شدم خدا ایشالا بدجور جواب ابن پسر عوضی و‌بده بیچاره مامانش کاش به پلیس زنک بزنید بیا ...

مامانم بلد نبوده به پلیس زنگ بزنه

بهش گفتم زنگ میزدی 110 میومد  یا زنگ میزدی 123

آخه نمی دونم تو روستاهام اصلا این چیزا رو دارن با نه ؟

نمی دونم چه جوریه

خلاصه حالا که امشب بردتش خونه

حتما کلی هم بابت این کاری که کرده میزنتش 

خدا کنه نبندتش تو خونه و اون دیگه نمی تونه بیرونم بیاد 😭😭

مامانم می گفت با پای برهنه تو برفا خودشو رسونده در مغازه😭😭

فقط امشب رو براش دعا کنید و صلوات بگید 

ببخشید برام کامنت گذاشته بودید در مورد معجزه قرآن اون تاپیک تعطیل شده کامنتتو ندیدم 

عزیزم قرآنو به هر نیتی که دلت می خواد باز کن خیلیییی راست در میاد

مثلا شاه عباس صفوی که می خواست پای پیاده بره مشهد اطرافیانش بهش گفتن با اسبی چیزی برو پیاده نرو گفت میرم قرآن باز می کنم ببین چی میاد اومدو گفت کارمو سخت تر کردین 😊 الان باید پای پیاده برم چون برام اوند موسی کفشهایت را دربیاورو بیا   فک کنم سوره طه باشه  داداشم هم خیلی سال پیش کارشو عوض کرده بود و خیلی ناراحت بود که اومده تو یه شهر بزرگ  داره کار می کنه خیلی شهرستان خودمونو دوست داشت و می خواست اونجا بمونه اما نشد براش  وقتی قرآن باز کرد براش اونجاش اومد که خدا به پبامبر موقع هجرت از مکه به مدینه گفته بود نگران نباش دوباره به شهر خودت بر می گردی اونم با شوکت و جلال و چند سال بعد همینم شد براش و با مال و منال و خلاصه شوکت تونست دوباره برگرده و خیلی خوشحال بود و اونم براش امیدی بود از طرف خدا 

خیلی از این قضایا برا خودم و اطرافیانم پیش اومده و باید بتونی منظورشم متوجه بشی   البته چون قرآن کتاب هدایته من هر روز بتونم به این نیت باز می کنم  نه نیات دیگه و چند ساله کخ دارم خودسازی می کنم و خیلی رعایت تقوا رو می کنم و هر چی برام بیاد اولش معنی اون صفحه رو می خونم و بعد اگه بازم متوجه نشدم میرم سراغ تفسیرش تا بالاخره میفهمم امروز اشکال کارم کجا بوده و کجا احتیاج به اصلاح دارم خیلی راست در میاد و کمک کننده هست عین استادهس برا آدم 

و تازگیام متوجه شدم حتی خواص سوره ای که برام میاد هم راه حل مشکل اون روزمه که بهش فکر کرده بودم و حتی خدا اینجام به فکرم بوده 😍😍 چون خدا خودش تو قرآن گفته برای تقوا پیشگان گشایش می کنه و واقعا هم همین طوره و همه حا دست خدا رو میبینم تو زندگیم  دل همه بنده هاش دست خودشه و به دلشون میندازه که فلان خیرو بهت برسونن و اگر هم گناهی کرده باشم شرشون رو بهم میرسونه که البته همونم آدم میتونه با کار خیر و صدقات و اذکار و قرآن و دعا و ...از قبل پاکشون کنه و آدم گرفتار بلا نشه و بتونه خشم خدا رو با کارای خوب خاموش کنه و رضایتشو به دست بیاره خدا در مرحله ی آخر قشنگ خودش به دل آدم میندازه که فلان کار خیرو آدم بکنه و من به همه هم میگم همون کار خیری که به دلتون میفته رو بکنید چون دل خیلی درسته و اون کار در نهایت به نفع آدم میشه و بلا رو از آدم دفع می کنه 

قرآن خیلی خواص داره که من از قبل ازش غافل بودم و همین اتفاق باعث شد بفهمم که چه قدر راسته و حتی بفهمم قرآن علاوه بر معنی ورد و  معجزه هست واقعا 

شاید شمام باز کنی خواصش برات درست در بیاد  معنی که حتمی هست🌺🌺

البته خواص سوره رو تو چند تا سایت بخون چون کامل نیستن

تو این چند وقت خیلی چیزا یاد گرفتم و چند تاشو بهت میگم 

مثلا برای رفع اختلاف بین زن و شوهر پنج بار سوره جمعه بخونی خوبه 

یا سوره نسا رو یه بار بخونی 

یا سوره یوسف که دستورالعمل داره و باید تو نت بخونیش 

برای بچه دار شدن سوره رعد و آل عمران 

برای شفا گرفتن از همه بیماری ها سوره شعرا 

برای درمان آسم آیه ی یازده سوره ی فرقان

برای درمان یبوست سوره دخان 

برای خلع قدرت از حاکم و قاضی بد سوره ص 

و ....

عزیزم قرآنو به هر نیتی که دلت می خواد باز کن خیلیییی راست در میاد مثلا شاه عباس صفوی که می خواست پا ...

ممنونم واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم خیلی زحمت کشیدی وقت گذاشتی انقدر برام تایپ کردی راستش یه چیزی بگم شاید باورت نشه من طبق معمول همیشه ختم های قرآنی زیادی برای حل شدن مشکلاتم و ازدواجم ....مخصوصا ازدواجم میگیرم امروز تو دلم اومد گفت مثله اینکه اینم جواب نمیده و...تا اون خانم صبح در مورد دعا نویس تاپیک زد من نوشتم به همه چی شک کردم دعا نویسم الکیه اسمی از قرآن نیاوردم شما ریپلای زدی گفتید قرآن معجزس و از قرآن کمک بگیرم جواب چند لحظه پیشم که تو قلبم بود از حرف شما گرفتم من چند بار قرآن باز کردم متوجه معنیش نمیشم سوالم اینه کی ازدواج میکنم میشه شما برام زحمت بکشید نگاه کنید؟خیلی دلم میخواد طرفم طبقه معیارام باشه دوستش داشته باشم 

ممنونم واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم خیلی زحمت کشیدی وقت گذاشتی انقدر برام تایپ کردی راستش یه چیزی ...

ان شا الله که همین طور میشه منتها بسپار دست خدا و سخت نگیر و بدون اینجا محل رشدو امتحانه نه محل موندن 

من خودم اوایل خیلی به خدا می گفتم چرا شوهرم این طوره یا اون طوره اما آخرش با فکر کردن فهمیدم اگه خدا یه شوهر عاشق پیشه بهم میداد من دیگه سمت خدا نمی رفتم و اصلاح نمیشدم و آخرتمو با اعمال بدم به باد می دادم 

الان باید خدا رو شکر کنم البته که اونم خوبیای خودشو مثل هر بنده ی دیگه داره ولی دست خداست که منو به خوبیاش بهره مند کنه یا به بدیاش گرفتار 

هر چی آدم بتونه خوب باشه و تو قلبش نیات خوب داشته باشه به نفع خودشه 

اگر شوهرم یکی غیر از این بود من اصلا سمت نماز شب و ... نمیرفتم و همونم اگه یه روزم نخونم خودم میبینم که چه قدر اون روز گناه می کنم و از خدا دور میشم پس اونم نعمته و البته اینم بهم گفتن که بهترین نعمات رو خدا تو بهشت به آدمی میده نه اینجا که محل رفتنه و کسی که خدا دوستش داره اتفاقا همین بلاها گناهاشو پاک می کنن و رنگ جهنمو اون دنیا نمیبینه 

هر چی بتونی از دنیا دل بکنی راحت تری خیلی راحت تر  

برای اومدن خواستگار مناسب می تونی آیات یک تا هفت سوره فتح رو روی لباست با زعفرون بنویسی

هر چی تو زندگی با تقوا تر باشی بیشتر رحمت خدا و انس بینتون رو میبینی 

من وقتایی که نماز شب و قرآن و زیارت عاشورا رو تو طول روز می خونم فردا پس فرداش اثرشو بینمون میبینم و اینم دیدم که اگه از مردی دلبری کنم یا حتی یه گناه دیگه بعد از یکی دو سال یا چند وقت بینمون جدایی میفته و فهمیدم همه چیز دست خداست

همیشه به گذشتت و کارایی که کردی فک کن  امام حسن عسگری میفرمایند عبادت به زیادی نماز و روزه نیست بلکه به فکر کردن به کار خداست.  

ممنونم خدا خیرت بده بلی توکل بخدا کردم نماز شب هم خودم معجزشو دیدم سعی میکنم گاهی شبا بخونم ولی اگه تونستی بعد نماز شب به نیت من قرآن باز کن شما قلبت پاکه از خدا بپرس در مورد ازدواجم 🙏و اگه راهی بود به منم بگید چجوری یاد بگیرم مثله شما تفسیر کنم معنی و بطن قرآن رو بفهمم 🙏🙏

ممنونم خدا خیرت بده بلی توکل بخدا کردم نماز شب هم خودم معجزشو دیدم سعی میکنم گاهی شبا بخونم ولی اگه ...

متوجه میشین نگران نباشین کاری نداره  

فقط به نیت هدایت اگه باز کردین و از معنیش چیزی متوجه نشدین تفسیر البرهان و نمونه رو بخونید یا تفسیر نور میفهمین و چیزای خوبی هم یاد میگیرین

البته اکثرا با همون معنی آدم متوجه میشه 

ولی کلا احادیث خیلی خوبن و راه رو برا آدم روشن می کنن که اونم به خاطر عصمت و گناه نکردن ائمه هست شمام هر چی کم تر گناه کنید چشمتون بیشتر باز میشه