2777
2789
عنوان

بیاین براتون حمد بخونم 🙏🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم منتظرم ان شاالله به زودی خدا دامنت رو سبز کنه برات حمد میخونم  .منم خسته شدم اینقدر رژیم و اصلاح سبک کردم دیگه ولش کردم 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

فدای قلب مهربونت...🥺🫂

من دو هفته پیش نی نی عزیزم رو از دست دادم و سقط شد.

انقدر عاشقش بودم که تو هفته پنجم باهاش حرف میزدم😔

دو ماه باید جلوگیری داشته باشم بعد مجدد اقدام کنم.

دعا کن این بار نی نی عزیزم سالم بمونه و حسرت بغل کردنش رو نداشته باشم.

ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا دامن شما هم سبز بشه و اقدامت موفقیت آمیز باشه...🤲🏻

فدای قلب مهربونت...🥺🫂 من دو هفته پیش نی نی عزیزم رو از دست دادم و سقط شد. انقدر عاشقش بودم که تو ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم از خدا میخوام واسه هیشکی این اتفاق نیوفته واقعا سخته من هنوز نمیدونم باردارم یا نه اما همین که فکر میکنم شاید این اتفاق واسم بیوفته تنمو میلرزونه ان شاءالله شما هم به زودی صاحب یه نی نی سالم و صالح بشی 🥰♥️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
راستی برنامه ایمپو رو تو گوشیت نصب کن خیییلی خوبه. یه برنامه‌ست برای بارداری و مراقبت از جوونه سبزی ...

حتما عزیزم ممنونم که گفتی♥️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

انشاالله یه بچه سالم خدا بهت بده و صالح

برای تمرین منم دعا کن خدا سلامتیش بهش بده بلند شه ۴ ماهه توی ای سی یو است

لطفا برای سلامتی کامل همسرم یک حمد بخونید التماس دعا