2777
2789

دوتا سقط داشتم الان تو هفته هفت هستم گاهی کمردرد پریودی میگرفتم از دیشب شدتش زیاد شده طوری که از خواب بیدارشدم گفتم دیگه داره سقط میشه لکه بینی ندارم ولی کمردردم زیاده واسه هفته بعد نوبت گرفتم ایا طبیعیه این دردا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دل درد هم داشتم ولی الان فقط کمرمه 

گلم منم درد کمر داشتم اوایل بارداری بخدا بسپار امیدت خدا باشه نا امید نمیشی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ان شاءالله که چیزی نیست گاهی این دردها تو بارداری هست ولی با توجه به این که قبلا سقط داشتید از دکتر مشورت بگیرید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

استراحت مطلق و رابطه اصلا نداشته باش از توالت فرنگی استفاده کن کمرتو ببند 

زعفرون هویج دارچین آویشن جگر اصلا نخور

من ۸ هفته بودم کمر درد داشتم دکتر بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داد شبی یکی میزدم مقعدی

استراحت مطلق و رابطه اصلا نداشته باش از توالت فرنگی استفاده کن کمرتو ببند  زعفرون هویج دارچین ...

منم خودم گرفتم شیاف ولی میترسم خدا نکرده قلبش تشکیل نشده باشه وجاشو سفت کنم بازم کارم به کورتاژ بکشه