2777
2789
عنوان

صدا بیزاری 😫

1196 بازدید | 96 پست

کیا مثل من صدابیزاری دارن؟

من که دیگه از بس فحش به این و اون دادم خسته شدم 😔😫

پیر شدم سر این حرص خوردن به خاطر صداهایی که اطرافیان ایجاد میکنند به خصوص فورت کشیدن چایی و آروغ زدن...

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

منم خیلی بدم میاد

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو 

پیش مشاور

میدونی 

بقیه بیشتر از دست تو خسته شدن 

اونا بیشتر کلافه شدن 

و دوست دارن سر به تنت نباشه😐

تو اطرافیان بوده که میگم 

وای راه میر ی میگه چرا باصدا راه میری؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بنده  خیلی هم داغونم .از صدای سبنه صاف کردن واویلایی دارم سرفه کردن .خیلی چیزای دیگه

آرررره. وای صدای ببخشید دماغ بالا کشیدن 😥

من ازصدااهنگ هم بدم میادبازخوبه توفقط به این صداهاحساسی

نه فقط که اینا نیستن خیلی چیزای دیگه. از صدای تلویزیون اگه بلند باشه. حتی از صدای این زنه گوینده خبر المیرا شریفی مقدم بدم میاد... بدبختی هم همیشه این اخبار میگه و بابای منم مدام پای اخبار این نشسته

برو  پیش مشاور میدونی  بقیه بیشتر از دست تو خسته شدن  اونا بیشتر کلافه شدن  ...

هیچ درمانی نداره. خب اونا هم باید رعایت کنند. مثلا اگه چایی خوردن صدا داره باید برای همه صدادار باشه . مثلا چرا من که میخورم صدا نداره؟ یا خیلیای دیگه؟ مرض دارن فورت میکشن؟ نمیشه آروم قورت بدن؟

حالا من هدفون میذارم asmr گوش میدم

منم بعضی وقتا میزارم ولی وقتی آدم کار داره نمیشه. من یا هندزفری میزارم یا محیطو ترک میکنم یا گوشامو میگیرم.. سخته واقعا

نه فقط که اینا نیستن خیلی چیزای دیگه. از صدای تلویزیون اگه بلند باشه. حتی از صدای این زنه گوینده خبر ...

من شوهرم مدام باهام بحث داره سرمشکلم دقیقامنم مشکللت شمارودارم ولی خب درکم نمیکنه