2777
2789
عنوان

ویروس جدید🤕

274 بازدید | 29 پست

نمیدونم چیه ولی علائمش مثل کرونا هست

نمیخوام بترسونمتون فقط میگم بیشتر مراقب باشید

از اول مهر من و دخترم زیاد مریض شدیم هنوز داروهامون تموم نشده از دیشب حالمون خوب نیست بیرونم نمیرم فقط دخترم مهدکودک میره وقتی مریض میشه یه ۱۰روزی نمیفرستمش مهد

الان بدن درد تب و لرز بیحالی ضعف سرگیجه ابریزش بینی سرفه و تنگی نفس دارم خیلی درد بدیه از یه طرف پریود شدم دیگه بدتر😔

خیلی مراقب خودتون و بچه هاتون باشید خودتونو تقویت کنید مکمل زینک روی با ویتامین د۳ ۵۰هزار مصرف کنید

خودمم میخوام بگیرم هم دخترم هم خودم مصرف کنیم 

الهی هیچ ‌کس مریض نشه🤲🏼

اگه میشه برای سلامتی دخترم یه صلوات بفرستین🌹

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چای اویشن هرروز صب بخورید هیچ مریضی ای نمیگیرید 

نه ایشون تنگی نفس داره این چای خوب نیس.

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
انشالله هر چه زودتر خوب میشید بیماریش ی جوریه مه چندروز خوبی دوباره بدترمیشی اصلا ول نمیکنه

ن اصلا ول کن نیست کاش پیش دبستانی ها رو تعطیل میکردن

من هر شب میخورم ولی انگار تاثیری نداشت فقط کمی گلودردم بهتر شد

از اول پاییز باید شروع کنید،تو کتری چوب دارچین بندازید هرروز چوبو عوض کنید اویشنو هرروز صب تو‌چای بریزید و حتما روزی ی پرتغال بخورید،من با این رویه امسال اصلا مریض نشدم درصورتی ک سالای قبل هرماه سرما خورده بودم

من هر شب میخورم ولی انگار تاثیری نداشت فقط کمی گلودردم بهتر شد

من پزشکی ک‌رفتم بهم چارتخمه داد و گف تو چای ت حتما فلفل سیاه بریز‌ هم بزن بخور.

جالب اینه من چای رو نخوردم بدتر شدم همسرم استفاده میکرد بهترشد...

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
از اول پاییز باید شروع کنید،تو کتری چوب دارچین بندازید هرروز چوبو عوض کنید اویشنو هرروز صب تو‌چای بر ...

اره درسته باید همون اول میخوردیم مخصوصا اب پرتقال

بعد عمل بینیم هرروز میخوردم چندسالی مریض نشدم اصلا

پدرشوهرمو زنش هم شدیدا مریضن ۱۰ روزه هی خوب نمیشن امروز زنگ زد چرا پیداتون نیست میترسید☹️گفتم راستش بله پسرم بگیره ازتون نمیتونم مراقبت کنم وگناه داره روم نشد بگم خودم باردارم سختمه واگه مریض شم میمیرم چون بشدت ضعیفم همین الانشم کلی قرص دادن بخاطر درد شکم وتنگی نفس و سرگیجه. انشالله خداسلامتی بده بهتون من یبار کرونا گرفتم دیرتر ازهمه خانواده خوب شدم ینی مرگو ب چشام دیدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔