2777
2789

چند هفته هستین؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارشنبه دوازده هفتم تموم میشه

آره استرس نداشته باشید گاهی وقتا علائم اصلا نیست گاهی وقتا دیر تر گاهی وقتا زودتر منم چهار تا بارداری داشتم دو تا ناموفق دو تا موفق تو همشون هم علائمی نداشتم دو تای اولی تو شیش هفته خودشون سقط شدن به دلیل تشکیل نشدن قلب 

سر سومین بارداریم دختر داشتم هوس نداشتم شیرینی و شوری هم نداشتم حالت تهوع نداشتم ترش کردن نداشتم گلاب به روتون دو بار پس آوردم دو سه بارم سرم گیج رفت یه بارم گر بدنمو گرفت و صورتم داغ شد و قرمز ولی خستگی رو داشتم (که اونم طبیعیه چون قبلشم خسته بودم😅) این چند تا علائم کوچیکم همش تو سه چهار ماه اول بود

بارداری چهارم که الان باشه ۳۵ هفته امه انشاالله تا یه ماه و چند هفته ی دیگه به سلامتی دنیا بیاد همینجوری بودم تا حدودی تا ۱۲ هفتگی یا ۱۳ هفتگی یکی دو بار سرم گیج ميشد شیرینی و شوریم فرقی برام نمی‌کرد فقط اوایل چهار ماهگیم سه چهار بار گلاب به روتون پس می‌آوردم رشد موهای پا و شکم و تا حدودی دستم بیشتر شده بود همین 

فقط درد شکم و واژن و کمر و اینام به دلیل زایمان اول زودتر حس ميشد و حتی حرکات بچه هم برام بیشتر بود این یکی پسره 

ولی تنها تفاوتی که بین این بارداری و بارداری قبلم داشتم رشد موهای پت و شکمم بود همبن هر دو تا تقریباً بی علامت بود

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

آره استرس نداشته باشید گاهی وقتا علائم اصلا نیست گاهی وقتا دیر تر گاهی وقتا زودتر منم چهار تا باردار ...

فقط تو این بارداری گلاب به روتون باد گلوم زیاد بود اوایلش الانا خوبم خداروشکر

ولی به قول دوستان اصلا نگران نباشین برن ها باهم فرق میکنه همه عین هم نیستن مامان من که بنده خدا کلا سر هیچ بارداری هیچ علائمی نداشت هیچی نه یبوست نه تهوع نه استفراغ هیچی الحمدلله ما ها هم به دنیا اومدیم😉😁

فقط تو این بارداری گلاب به روتون باد گلوم زیاد بود اوایلش الانا خوبم خداروشکر ولی به قول دوستان اصل ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم انشالا نی نیت سالم و سلامت بغل بگیری⁦❤️⁩🌹

صداقت عالی ترین شکل احترام است
ممنون از توضیحاتت عزیزم انشالا نی نیت سالم و سلامت بغل بگیری⁦❤️⁩🌹

خواه میکنم کاری نکردم انشاالله همه ی اونایی که نی نی میخوان ،نی نی های سالم و صالح و خوشگلشونو در بغل بگیرن همچنین شما مهربونم استرس نداشته باشید اصلا و سعی کنید هر سوالی که درباره ی بارداری دارید بیشتر از دکتر بپرسین تا خیالتون راحت تر باشه

خواه میکنم کاری نکردم انشاالله همه ی اونایی که نی نی میخوان ،نی نی های سالم و صالح و خوشگلشونو در بغ ...

الهی آمین. بله حتما عزیزم

صداقت عالی ترین شکل احترام است
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز