2777
2789
عنوان

خیلی خدا رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 23 پست
چقدر حرفات به دل نشست مرسی

شاید چون خودم بهش رسیدم 

عمیقا درکش کردم 

به اعتقادام تجدید نظر کردم رفتم سمتش اونم هوامو داشت کمکم کرد بیام سمتش 

و نشونه هایی که برام میذاره میفهمم راهم درسته باید همینجور ادامه بدم کج نرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه با مردن قراره تموم بشیم 😅 اگر قرار بود نابود شیم که اصلا آفریده نمیشدیم اگر قرار بود نابود ...

منظورم اینه نعمت های دنیوی خیلی بی ارزش شده برام ولی وقتی نگاه میکنم بدون این ها هم واقعا نمیشه زندگی کرد از اون طرف اینقدر افسرده شدم که حتی نماز هامو هم نمیتونم درست بخونم دارم دیوونه میشم

منظورم اینه نعمت های دنیوی خیلی بی ارزش شده برام ولی وقتی نگاه میکنم بدون این ها هم واقعا نمیشه زندگ ...

عزیزم حتما در شرایط روحی سختی قرار دارید و دوران سختی رو پشت سر میذارید 💔می فهممتون❤🫂

شاید نیاز دارید تفریحات جدیدی پیدا کنید برای خودتون 

و اینکه ذکر یونسیه میتونم بگم خیلی آرامش رو به زندگیم برگردوند ۴۰۰ بار بین نماز مغرب و عشا در حال سجده خیلی توصیه شده برای از بین رفتن غم و اندوه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
عزیزم حتما در شرایط روحی سختی قرار دارید و دوران سختی رو پشت سر میذارید 💔می فهممتون❤🫂 شاید نیاز د ...

ممنون عزیزم بله زندگی بعضی وقتها خیلی سخت میشه و دخترم یه بچه گربه رو پیدا کرده بود بزرگش کرده بود من چند شب گذاشتم بیاد تو اتاق بخوابه بعدش فکر کردم هوا بهتره نذاشتم شب تو خونه بخوابه چون واکسن هاشو نزده بودیم ترسیدم دخترم همش بغلش میکنه مریض بشه دیگه دوشب که گربه بیرون خوابید مریض شد بعدش دادم دست یه خانومی که دخترم نبینه غصه بخوره چون  بچه گربه هر چند دقیقه تشنج میکردترسیدم مریضی بدی داشته باشه با اون فرستادم دامپزشک بهش دوا و آمپول داد ولی آخرش هم خوب نشد و اون خانومه کفت اینقدر تشنج کرده تامرده الان من اینقدر عذاب وجدان دارم خیلی گریه میکنم من نمیخواستم اینجوری بشه از طرفی به دخترم نگفتم که گربه ش مرده بخاطر همین دارم دیوونه میشم 

ممنون عزیزم بله زندگی بعضی وقتها خیلی سخت میشه و دخترم یه بچه گربه رو پیدا کرده بود بزرگش کرده بود م ...

الهیی عزیزم شما از روی کین و ظلم بیرون نذاشتید که شما مادرید سلامتی فرزندتون براتون مهمه که اینکارو کردید

با بیرون گذاشتنش باهاش بد رفتاری هم نکردید که فقط به جایی که زندگی میکنه برش گردوندید 

از طرفیم برای خوب شدنش کمکش کردید دامپزشکی بردید

خدا اعمال مارو براساس نیتمون میسنجه شما که نیتتون آسیب زدن به اون زبون بسته نبوده که عذاب وجدان دارید 

اصلا همین که اینطوری احساساتتون خدشه دار شده نشون میده چقدر قلب رئوف و مهربونی دارید که اینطور تحت تاثیرتون قرار داده خدا از قلب بندش آگاهه مطمئن باشید اگرم یه درصد تقصیر شما بود خدا بخشیدتون به خاطر ناراحت شدنتون

شاید کمک کردن به حیوانای دیگه خیابونی یکم حالتون بهتر کنه مثلا برای یکی دوتاشون غذا بدید و اینا 

اگر باز عذاب وجدان دارید از مرجع تقلیدتون بپرسید سرچ کنید پاسخگویی آنلاین مرجع تقلیدتون میاره اونجا بپرسید ببیند حقی بر گردنتون هست که ادا کنید 

به هر حال امیدوارم موفق باشید و آرامش به قلب و ذهنتون برگرده شادی جاشو به غم بده❤❤

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡