2777
2789
عنوان

خیلی خدا رو دوست دارم

465 بازدید | 23 پست

بچه ها من هر وقت به هر نحوی حرف از خدا بشه آرامش میگیرم همیشع حس میکنم کلید حل مشکلاتم خودشه دلم میخواد عمیقا باهاش دوست باشم شما چقدر و چه جوری با خدا دوستین؟؟ چه وقتایی چه قدر حضورشو حس میکنین؟ بزرگترین منبع آرامشم خودشه هرجا اسمش میاد اما نمیدونم چرا بی لیاقتم که اکثر اوقات روزم رو بهش توکل و تکیه ندارم زیاد دلهره دارم ناامید میشم اکثرا و کلا ازش دورم چی کار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو همیشه و هر لحظه کنارم حس میکنم مثل اون بچه ای ک میدونه پدر مادرش همیشه کنارشن🥰

یه چیز بگم بهم‌ نخندی میدونی من خدارو اینجوری تصور میکنم یه پیرمرد با ریش بلند سفید ک عصا دستشه بعد همش نگات میکنه و یه لبخند قشنگ میزنه 

خدایاشکرت برای هر چی ک دادی ک خیلیه برام❤❤❤❤❤❤❤

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
چه قشنگ 

🌹🌹🥰🌹🌹

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

اولین کار انجام دادن واجباته با حضور ذهن و قلب نه طوطی وار از روی عادت 

بعدی مراقبه هست یعنی مواظب باشی در طول روز کم گناه کنی 

و اینکه ذکر دادن زیاد در طول روز و خوندن قرآن با تفسیرش تفسیر نور اقای قرائتی خیلی ساده و روانه

دوست داشتی سایت داداش رضا هم برو حس و حال خوبی داره

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

بچه ها من خیلی افسرده شدم همش باخودم میگم همه ی ما قراره یه روزی بمیریم برای چی رژیم بگیریم ورزش کنیم یا کارهای دیگه چه فایده ما میمیریم و زیر خروارها خاک دفن میشیم چه ارزشی داره که چی بخوریم چی بپوشیم کجا بریم وقتی هم مردیم فراموش میشیم مثل بقیه ی مرده ها

بچه ها من خیلی افسرده شدم همش باخودم میگم همه ی ما قراره یه روزی بمیریم برای چی رژیم بگیریم ورزش کنی ...

خب مگه با مردن قراره تموم بشیم 😅

اگر قرار بود نابود شیم که اصلا آفریده نمیشدیم اگر قرار بود نابود شیم آفریده شدنم یه چیز بیهوده بود خدا مگه کار بیهوده انجام میده 

ما بعد مرگ وارد یه زندگی جدیدی میشیم 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
منم خیلی دوسش دارم وقتی یکیو دوست داری بهش توجه میکنی و مسلما بازخورد مثبتی هم از سمتش دریافت میکنی ...

میدونی از همه بیشتر ادمها روم اثر میذارن همینایی که انرژی منفی میدن 

میدونی از همه بیشتر ادمها روم اثر میذارن همینایی که انرژی منفی میدن 

هر چقد خدا رو بیشتر بشناسی بیشتر درکش کنی و عمیقا به وجودش آگاه بشی اینکه هست میشنوه میفهمه از وجودش درونت هست فطرتت.. با اینکه اونو نمیبینی خواه ناخواه دلت میخواد به معنویاتت هم بیشتر توجه کنی بیشتر باش حرف بزنی دردودل کنی دعا کنی 

همین معنویات درکنار آرامش روحی به یه خونسردی عجیبی کم کم دچار میشی و میفهمی این دنیا آدماش هیچ کاری ازشون برنمیاد اونام محتاجن به یکی قوی تر از خودشون ناامیدت کردن پناه ببر به خودش میدونی هواتو داره یه جا تلافی میکنه