2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شوهر چه کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 39 پست
مردا همشون گاو شدن

اینونگوبخاطراشتباه یک یاچندنفر دینشون گردنت میمونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینکه به شما نگفته خوب نیست و باهاش در آرامش صحبت کنید اما پول دادن برای قربانی کردن گوسفند کار بدی نیست. کیفیت گوشتش خوبه و از مال قصابی ها خیلی بهتره زیاد هم ضرر نمیکنه

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
مردا برای خانواده خودشون دارن به زن و بچشون میرسن دم از نداری میزنن باورتون میشه شوهر من خودش خونه د ...

درکت میکنم ما مستاجریم جای کوچیک شوهرم کل پول پیش و داده برا رهن خونه مادرش هر ماهم دو تومن میده بهش در صدرتی که کل حقوقش هشت تومنم نیست

خب اینکه به شما نگفته خوب نیست و باهاش در آرامش صحبت کنید اما پول دادن برای قربانی کردن گوسفند کار ب ...

نه دیگه به دیگران دادند ۲ تا سهم کوچیک نهایتا نیم کیلو آوردند برای خودمون