2777
2789
عنوان

به بهترین پیشنهاد رمز شارژ ۲۰ تومانی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 121 پست

مواد غذایی بسته بندی کن مثل ماکارانی  سویا  رب  چندتا بسته درست کن بده فقرا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
تا یک میلیون

به نظرم اون و بده به یه خانواده‌ای که برای نون شب محتاج هستن به خدا از هزاران نذر هم بالاتره همون یک میلیون برای یک ماه خرج می‌کنند به جای یه وعده غذا که بپزی بدی به مردم بخورن بده به یه خانواده بخورن خیلییییی بهتره سر هر وعده غذا هم دعات میکنند حالا خود دانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به نظر من پیرهن چند جین ارزون جنس متوسط بخر برای بچه های نیازمند دم عیده لازم دارن

اینم خیلی عالیه میتونی ببری نیم طبقتون کادوش کنی از همون جا ببری بدی به بچه های کار عالیه این کارا حتما که نباید بپزی 

دوست عزیز هر چقدر قراره هزینه کنی مواد خام بخر بده به یه خانواده لباس عید بخر دل یه بچه رو شاد کن  .الان مردم معیشتشون سخته یه عده هم که دیگه وحشتناکه ،درسته نذری دادن تو خونه خیلی حس و حال خوبی داره ولی خب یه کاسه آش و چلو مرغ دردی از هیچ کس درمان نمیکنه گرچه اونم در نوبه و جایگاه خودش بسیار پسندیده و نیکِ.

خدایم برایم کافیست💗

خیلی خوشم اومد از کارتون واقعا دلم شاد شد 

خیلی ممنونم خوشحالم عزیزم. البته من سالهاس این کار رو میکنم شاید مسخره باشه ولی یادمه نوجوون بودم یه کودک رو به سرپرستی گرفته بودم از موسسه از اینا که باید ماهیانه یه مقدار بریزی من پولامو خرج نمیکردم و برا اون بچه واریز میکردم

Belle سابق
خیلی ممنونم خوشحالم عزیزم. البته من سالهاس این کار رو میکنم شاید مسخره باشه ولی یادمه نوجوون بودم یه ...

عززززیزم ان شالله قبول باشه واقعا خوش به سعادتتون کاش منم یه روز اینقدر پولدار بشم بتونم هرروز به نیاز منداکمک کنم

یه پیشنهاد دارم وقتی میخواین غذاپخش کنین نذر سلامتی وتعجیل درفرج اقا امام زمان عج بکنیدمطمعنن دعای خیرشون بدرقه زندگیتون هست

یااگه شب جمعه پخش میکنین خیرات تمام اموات کنید 

ان شاالله خیر دنیاواخرت نصیب دل مهربونتون باشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
عززززیزم ان شالله قبول باشه واقعا خوش به سعادتتون کاش منم یه روز اینقدر پولدار بشم بتونم هرروز به نی ...

فداتون بشم ممنون از پیشنهادتون حتما چشم. زندگیتون پر برکت

Belle سابق
فداتون بشم ممنون از پیشنهادتون حتما چشم. زندگیتون پر برکت

چشمت بی بلا خواهر عزیز وخوش قلبم

ان شاالله هم خودتون وهم خانوادتون زیر سایه امام زمان عج سلامت وعاقبت بخیر باشین

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍