2777
2789
عنوان

به بهترین پیشنهاد رمز شارژ ۲۰ تومانی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 121 پست
غذا رو من میپزم با حقوق خودم نوشابه میوه شیرینی چیزای دیگه کنارش رو همسرم میزاره میگه دوست دارم کسی ...

هردو انسان های شریفی هستید خدا نمونه تون رو زیاد کنه

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون چیه چلوگوشت بپزم؟

بایه تمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
نظرتون چیه چلوگوشت بپزم؟

یه تمن فقط پول گوشتشه اونم دوسه کیلو الان گوشت کیلویی۴۰۰لپ

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
هردو انسان های شریفی هستید خدا نمونه تون رو زیاد کنه

قربونت برم عزیزم میدونی وقتی این جا این چیزا رو می‌شنوم که دعا میکنن برام و امثال شما این حرفارو میزنن حس میکنم کارم درست بوده و بیشتر انگیزه میگیرم ممنونم ازت 

Belle سابق

شیر کاکائو و کیک بگیر بدع کارتون خوابا یا کودکان کار یا به بچه هایی که تو خیابونن

سالاد الویه

آش

عدس پلو

زرشک پلو 

و...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

نذرت قبول

میتونی برای 3تا خانواده  نیازمند پک درست کنی و بدی بهشون

مثلا هر پک شامل

1کیلو عدس

اکیلو لوبیا چیتی

1عدد مایع طرفشویی کوچک

1عدد دستمال کاغذی

1کیلو پیاز 

1کیلو سیب زمینی

اگه پول اضافه اومد یا تعداد پک رو بیشتر کن یا وسایلی که داخل هر پک میذاری رو 

عروسک بخر بده به پرورشگاه دل بچه ها رو شاد کن خدا هم دل تو رو شاد می‌کنه یا لباس بخر دم عید هم هست

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
شیر کاکائو و کیک بگیر بدع کارتون خوابا یا کودکان کار یا به بچه هایی که تو خیابونن سالاد الویه آش ...

پیشنهاد خوبیه شیر کاکائو و کیک یا آبمیوه و کیک بده بچه های کار یا کارتون خوابا یا بچهای تو خیابون 

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بنام خدا نون پنیر سبزی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.