2777
2789
عنوان

به بهترین پیشنهاد رمز شارژ ۲۰ تومانی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک میلیون

خب تا یک میلیون ب نظرم میتونی عدس پلو درست کنی 

۵ شش کیلو برنج هزینش میشه ۲۵۰ اینا

۲ کیلو گوشت چرخی ۶۰۰ عدس هم ی کیلو بگیر حدود ی تومن میشه ولی اینکه بخای تو طبقه خودت درستش کنی فک کنم اذیت بشی اگه بخای تو خونه نیمه ساز درستش کنی فقط آش رشته جوابا

همه حبوباتو میپزی 

ی تک شعله و دیگ بزرگ میزاری بالا با کپسول گاز دیگه اونحا قاطیشون میکنی آش رشته تو درست میکنی بسلامتی

قبول باشه

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

ببخشید من اینطوری نظر میدم ولی پول نذرتون رو به یه خیریه حامی بیماران سرطانی یا مشابه واریز کنید. خیلی وضع زندگیشون ناجوره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

پیشنهادعدس پلودادن اما هزینش زیاده.زرشک پلو ازهمه کمتر هزینشه من نذر دادم حساب کتاب کردم.شله زرد ایناهم بدرد نمیخوره درحد تفریحیه و هزینه بر.یه کیسه برنج خارجی بخر۳۰۰ واسه۶۰نفرمیشه مرغ هم چندتابخر یک میلیونم کمترمیشه

سفره بنداز.. گوسفند سر ببر آش...شله زرد...عدس پلو.... قیمه.....اینارم میتونی بپزی...

۱تومن میخوادهزینه کنه گوسفند۳تا۴تومنه اونم کوچلوش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الهی دستت درد نکنه  خداخیرت بده چقدر دوست دارم اینکار رو اما تنبلم

سالهاس این کار رو میکنم و از ته قلبم حس میکنم دعاشون تو زندگیم هست به خدا انقد بعصی هاشون مودبن بهشون میدم همه دعا میکنن میگن خدا بهتون سلامتی بده واقعا این دعاهاشون تو جونم رخنه میکنه

Belle سابق
اخ ننه حیف ک من رمزپویام و قفل کرده کارتم وگرن باکارتم انتقال میدادم

فدات😘😍❣️❣️🙏🏻

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی