2777
2789
عنوان

بیاین از برادر شوهرم بگم

244 بازدید | 11 پست

من یه بردار شوهر دارم ۳۴ سالشه ازدواج نکرده هی میگفت من دختر چادری میخوام من دختر مومن میخوام  الان چند سالیه با دخترای بد حجاب میگرده یعنی یه گروه دارن که همه دخترا تو جمعشون بدون حجابه بعد خودشم خیلی فاز دین و اسلام برداشته چون پدر شوهرمم مذهبیه از این طریق داره هی سرمایه میگیره از پدرشوهر حالا بیاین تا جای جالبشو بگم بهتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برادر شوهرت چه جور شخصیتی داره ولی از شما هم حس خوبی نگرفتم یکی به خاطر اسینکه همون اول همه را نگفتی دوم اینکه فکرت و زمانت اینقدر ازاده به برادر شوهر فکر میکنی یعنی دغدغه ات برام جالب نبود 

خونه مون ۳ طبقه هست طبقه اول مادر شوهرم بعد طبقه دوم ما هسنیم طبقه سوم هم خالیه 

مادرشوهرم و پدر شوهرم چند روزیه رفتن مسافرت برادر شوهرم خونه تنهاست به عبارتی صبح میره شب میاد 

دیروز ظهر مادر شوهرم گفت برو به گلدونام سر بزن منم بلافاصله کلید و برداشتم و رفتم طبق عادت اول در میزنم بعد کلید میندازم ! در زدم درزدم بعد کلید انداختم دیدم پشت در کلید هست بعدش که میخواستم برگردم برتدر شوهرم در و باز کرد گفت دوستم هدی اینجاست  گفتم اومده بودم گلدونارو آب بدم  بعد چشمم به کفشای زنونه افتاد یعنی کپ کردم