2777
2789
عنوان

وابستگی کودک به خانواده

244 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یک دختر ۹ ماهه دارم .دوست دارم بزرگتر که شد شب بدون من و پدرش تنها خونه بقیه نمونه.خوشحال میشم تجربیاتتون بدونم.

شما بهش اجازه ندی نمیمونه کار درست هم همینه بیشترین آسیبها از اقوام نزدیکه که بهشون اعتماد میشه و بچه را میزارن اونجا ، دخترم ۵ سالشه تا حالا هیچ جا شب نمونده ، دو بار بستری شدم خونه خودمون موند مادربزرگش و پدرش کنارش بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهش اجازه ندی نمیمونه کار درست هم همینه بیشترین آسیبها از اقوام نزدیکه که بهشون اعتماد میشه و بچ ...

منم با شما هم‌عقیده ام و چون اولین فرزندمه و همینطور اولین نوه تجربه زیادی ندارم.دوست دارم جوری باشه که خودش گریه نکنه برای جایی موندن

خودتون بچه بودیم میموندین؟منو شوهرم هیجان خوابمون نمی‌برد من حتی یادمه ی شب خونه پدر بزرگم موندم تا ...

من چند باری پیش اومده بوده که با خواهرام و برادرم‌فقط خونه مادربزرگمون بمونیم اما الان مادرم میگه در همون حد هم اشتباه بوده.من اصلا دوست ندارم بچه ام خونه هیچکس بزارم بدون خودمون شب بخوابه

وااای دختر جاری من همیشه اویزون اینو اون بود از بس تو خونه بهش محبت نمیکردن مامانش نمیذاشت تکون بخوره که خونه بهم نریزه یجایی مارو میدید گریه زاری که باید منم ببربن نه فقط ماروها هر کسی حتی غریبه چقدر بخاطرش تو زندگیمون تنش ایجاد شد بعد جالب اینجاست مادرش میگه تربیتش بیسته البته راست میگه بچه رو انقد نذاشتن بازی کنه مریض شده همش یخ گوشه میشینه البته الان نه سالشه ولی پدر مارو درآورد مای بیبیش هم نمیکرد کهنه میبست کل جونه زندگی هممون جیش بود وای😭😭😭

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
منم با شما هم‌عقیده ام و چون اولین فرزندمه و همینطور اولین نوه تجربه زیادی ندارم.دوست دارم جوری باشه ...

طبیعتا بچه ها این درخواست را میدن ولی بهش بگین قانونه خانواده مون اینه که شب خونه خودمون پیش مامان بابا باشی چندبار درخواست بده این جواب را بشنوه میپذیره کار به گریه نمیکشه 

وااای دختر جاری من همیشه اویزون اینو اون بود از بس تو خونه بهش محبت نمیکردن مامانش نمیذاشت تکون بخور ...

بچه ها خوبه تو خونه تا حدودی آزاد باشن‌اما‌ خونه بقیه واقعا باعث دردسر بقیه میشه آزادی بی حد و مرزشون

من خودم بچگی نمیذاشتن برم اما نوجوانی تا دلت بخواد رفتم به نظرم تا نوجوانی یه جوری کنترل کن

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
منم با شما هم‌عقیده ام و چون اولین فرزندمه و همینطور اولین نوه تجربه زیادی ندارم.دوست دارم جوری باشه ...

شآید به مرور که بزرگتر شد اصرار کنه و چون اولین نوه است بقیه هم اصرار کنن تنها کاری که میتونین بکنین اینه که به بزرگترا خیلی با احترام بگید نمیخوام بد عادت شه 

به عزیز دردونه تونم با تحکم اجازه ندین حتی اگه واقعا اعصابتون خورد کرد و حسابی گریه کرد دو سه بار که محکم برخورد کنید خود بچه کم کم این گریه هاشو ترک میکنه ولی کم کم عجله نکنید و عجله هم نداشته باشید تمام کار های بچه تا زمانی که بزرگ میشه به زمان نیاز داره تمام عادت ها و رفتار ها و...

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بستگی به اطرافیان هم داره 

امیدوارم شخصی اطراف تون  نباشه که خودش رو در تقابل با شما برای به کرسی نشاندن حرفش قرار بده 

خیلی بده . خیلی 😫😫

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها خوبه تو خونه تا حدودی آزاد باشن‌اما‌ خونه بقیه واقعا باعث دردسر بقیه میشه آزادی بی حد و مرزشو ...

ببین این جاری من بچه اش توخونه حق نداشت به سیاه سفید دست بزنه یک دونه حتی یکدونه اسباب بازی نداشت کسی براش لاکی چیزی میخرید مستقیم مینداخت اشغال به طرف هم میگفت من رو خونم حساسم از لاک بدم میاد یه موقع میخوره به فرشم برا همین انداختمش آشغالو فلان بعد دخترش جایی میرفت وحشی بازی در میآورد از اینجا به اونجا میپرید یبار خواهر شوهرم بهش گفت بشین سرجات خونه اونارو واقعا داشت رو سرش خراب میکرد خونه خودتونم شلوغ میکنی گفت نه آخه مامانم دعوام میکنه ولی تو چیزی نمیگی ،حالا برعکس اون یکی جاریم بچه هاش چه بزرگه که الان نوزده سالشه چه کوچیکه که پنج سالشه آزادی کامل داشتن تو خونه خودشون یکبار مادرشون دست روشون بلند نکرد یکبار سرشون داد نکشید هیچوقت بکن نکن نکرد براشون انقدر تو جمع با آدبن آدم کیف میکنه دختر کوچیکش عاشق خونشونه با اینکه نه اتاق داره نه چیزی برعکس جاری اولیه که دخترش اتاق سیندرلایی داره ولی این هرجا باشن شبو دوست داره خونه خودشون باشه عاشق خواهرو مامانشه و ...چند مورد اینطوری هم دیدم که بچه خونه خودش آزاد باشه جای دیگه با ادبه من خودمم یه پسر کوچولو دارم تازه یکسالش شده بهش آزادی کامل دادم ومیدم چون به نظرم بچه انرژی کنجکاوی حتی عقده هرچی داره تو خونه خودش تخلیه کنه دیگه چیزی برای خونه مردم نمیمونه 

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش