2777
2789

من رژیم گرفتم ولی کتو نه

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری شمار؟  من کالری شمار گرفتم چاقتر شدم

بله کالری شمار

امکان نداره رژیم رو درست گرفته باشی و لاغر نشی

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
بله کالری شمار امکان نداره رژیم رو درست گرفته باشی و لاغر نشی

والا تحت نظر پزشک تغذیه بودم و خودشون برام برنامه تنظیم میکردن ولی وزنم پایین نمیومد برعکس 2کیلو هم اضافه کردم

والا تحت نظر پزشک تغذیه بودم و خودشون برام برنامه تنظیم میکردن ولی وزنم پایین نمیومد برعکس 2کیلو هم ...

خب اون لابد کالریشماری نبوده

دوس داشتی با رژیم من پیش برو

تو دوماه8کیلو کاهش داشتم ن فقط من همه بچهای گروهم

تاپیک لاغری با بامدادخمار تو تاپیک تگت میکنم

خب اون لابد کالریشماری نبوده دوس داشتی با رژیم من پیش برو تو دوماه8کیلو کاهش داشتم ن فقط من همه بچ ...

فعلا رفتم تو رژیم کتو و خداروشکر برای اولین بار طی یکسال اخیر وزنم پایین اومده 

اما خیلی سخته گرسنه نمیمونم اما همش ضعف دارم 

سلام چند روزه گرفتی چند کیلو کم کردی

سلام طی 4 روز 3کیلو کم کردم اما رفتم مهمونی چیت کردم 1کیلو برگشت تا سه چهار روز استپ کردم الان دوباره روند کاهشیم شروع شده 

سلام طی 4 روز 3کیلو کم کردم اما رفتم مهمونی چیت کردم 1کیلو برگشت تا سه چهار روز استپ کردم الان دوبار ...

چیت کردی یعنی چیا خوردی عزیزم؟میشه درخواست دوستیمو قبول کنی منم ۳ روزه رژیم کتو گرفتم

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤