2777
2789

من اول تاپیک بودم بعد سریع بلند شدم واسه بچه هام غذا درست کردم من در روز یکبار فقط پخت و پز میکنم بعد سرکار هم میرم یکبار دخترم بهم گفت دوست دارم وقتی از مدرسه میام سفره پهن باشه عین بچگی های خودت ،بعد دقیقا مثل همون مامانه یه روزایی (شاید چند روز پشت سر هم) حال هیچ کاری ندارم خونه بهم ریخته ،غذا نپخته ام همسرم کمک میده بعد از اینکه از سرکارش میاد(ماشاءالله خیلی پر انرژی) ولی واقعا نمیتونم (تو رو خدا بهم سرکوفت نزنین بهم انرژی بدین تا منم مثل شما بتونم هم بکار خونه برسم هم غذا درست کنم

اگر واقعا بدنت کشش نداره سر کار نرو 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه سرکار نرین

یا اینکه کلی غذا سرچ کنید ک سریع آماده بشه

هفته یکبار کمک بگیرید کسی بیاد کل خونه رو تمیز کنه

جمعه ها کارات کن توی طول هفته راحت غذات آماده بشه کلی حبوبات بنز فریز کن بادمجان سرخ کن جوجه بذار توی مواد 

فعلا همین الان پاشیم نهار و اماده کنیم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یکبار خواهرم اومد خونمون سرزده ،خیلی خونه ام کثیف بود بعد خودش نشست کل خونه رو تمیز کرد گفت خواهر یه چی میگم نه اینکه منظورم اینه خونه آن رو تمیز کردم این حرف رو میزنم نه ولی اگر اینجوری ادامه بدی شوهرت ازت خسته میشه

مامان منم اینطوری بود شاغل بودبچه بودیم غذا نداشتیم یا خیلی کم داشتیم خونه معمولا ترو تمیز نبود وقتی می اومد نمیدونست به کدوم کار برسه اما الان بزرگتر شدیم ما جم وجور میکنیم اونم اشپزی با این حال بازم هست وقتایی که غذا نداریم تخم مرغی چیزی میخوریم منم چون درس میخونم وقت نمی کنم😑