2777
2789

من خودم هفته۳۳ وسطاشم🤗

سقط مکررم داروهام با همه شما فرق میکنه🥲

ولی بیاید با هم باشیم درباره علائم و حالمون و وزن بچه ها و سیسمونی و اینا😊

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من مامان پیشکسوتم😁نی نیم۲۲بهمن میاد ان شاالله

اوخی...خوش بحالت بخدا تموم شد...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی...خوش بحالت بخدا تموم شد...

انقدر استرس دارم حد نداره، 

همش میگم بچه چطوره چه شکلیه 😅بخاطر دیسک کمر با بی حسی نمیتونم ،تاحالا هم بیهوش نشدم میترسم

برام دعا کن مامان گلی

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
انقدر استرس دارم حد نداره،  همش میگم بچه چطوره چه شکلیه 😅بخاطر دیسک کمر با بی حسی نمیتونم ،تا ...

بیهوشی اینقده خوبه😁من دوبار شدم.

داری حرف میزنی میبینی چشمات رررررفت دیگه هیچی نمیفهمی.فقط اولش سرت داغ میشه.

بعدم چشم باز میکنی میبینی درد داری🤕

نی نی من دیشب حس کردم چرخیده از امون دیشب حرکتش کم شده نگرانم کرده😭کلا خیلی اذیتم میکنه

مثل من    

خوش بحالتون بخدا...چی میشد زودتر میگذشت دختر منم بدنیا میومد...

راستی شما تا الان سونو ک رفتین،دست و پای بچه رو نشونتون داده؟؟؟

من پیشکسوت ترم فردا نی نی ام دنیا میاد 😁

وووویییییی استرس نداری؟من جات استرس گرفتم😅

خوش بحالتون بخدا...چی میشد زودتر میگذشت دختر منم بدنیا میومد... راستی مشا تا الان سونو ک رفتین،دست ...

انشالا زود میگذره، اره نشون‌میداد حتی انگشتهارو

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
منم نی نیم تاریخ زدن ۲۴بهمن دنیا میاد انشاالله الانم از درد بیدار شدم🥲

الهی...چرا درد عزیزم؟

انشالا زود میگذره، اره نشون‌میداد حتی انگشتهارو

از من اصلا تاحالا نشون نداده...بار بعدی برم میتونه نگاه کنه؟